TOCAK ISTORIJE SAD RADI ZA SRBE

Dejan Lucic predstavlja enigmu za beogradsku intelektualnu carsiju, koja bi ga najradije ignorisala, bez obzira da li je njen vrh utemeljen na nacionalnoj -desnici ili mondijalistickoj -levici. Lucic je ipak dzomba o koju se saplicu zbog njegovih informacija, za koje se na kraju ustanovi da su tacne, a koje on skrto deli u intervjuima, cuvajuci ih za svoje knjige, koje su sokantne, cak i za obavestajne sluzbe.

„Tajne albanske mafije“ i „Vladari iz senke“ su kultne knjige vec jedne generacije, koja pocinje da misli kao ovaj lucidni pisac, a koja ce uskoro da se pojavi na politickoj sceni.
Tajna drustva,masonisu Luciceva specijalnost. Pitamo ga o tajanstvenom skupu vladara iz senke,masona skotskog rituala, takozvanih „crvenih Bogova“ celog sveta u hotelu „METROPOL“?
-Prvo da vam kazem da su masoni Srbije obmanuli naivne novinare kako su u nekoj velikoj svadji…To je maska, zamka u koju su se upecali i mladji masoni, od prvog do treceg stepena, takozvana „plava masonerija“…

-Iskusni masoni taj nivo zovu „cistiliste“? Jel tako?
– Apsolutno tacno.. Istina je uvek slojevita. Masoni su zeleli da ih „profani“ (oni koji nisu upuceni u tajne) vide kao „posvadjane“ i kao bezopasne, kako bi na tenane mogli da ispletu mrezu u Briselu i Vasingtonu.

-Cemu sluzi ta mreza, kako bi oni dosli na vlast…
_Oni su uvek na vlasti,o tome ne morate da brinete, oni su u svim partijama, oni se znaju i pomazu… Problem je bio promeniti status nase zemlje u ocima vladara iz senke na zapadu. Vatikan , Nemci i Hazari okupljeni oko levicara u centrima odlucivanja su nam namenili ulogu-VECNOG KRIVCA!

-Srpski masoni su to poceli da menjaju?
-Budimo precizniji i srpski TEMPLARI, mada su i oni masoni… Nihove veze dopiru duboko u Busovu administraciju, naravno preko Dzejmsa Kerija, Grand Mastera, ove tajanstvene organizacije.

-Ko je taj covek?
-Admiral atlantske flote u penziji, no mislim da je on i clan masonske loz DZASPERS,
koja okupla vojno-industrijski lobi. Bio bih neprecizan ako ne bih rekao da je u svemu tome doprineo i rad loze ‘VELIKI ORIJENT’. Oni su isto bliski sa Pentagonom i NATO paktom.

-Znaci skandali o kojima su novine pisale su bili zamka?
-Kao sto ste shvatili! Masonerija je mnogo ozbiljnija nego sto se i misli. Podvukao bih
KORISNA ZA SRBE!

-Sastanak u hotelu „Metropol“?
-Sastanak 42 SUVERENA GRNDKOMANDERA DREVNOG I PRIHVACENOG SKOTSKOG REDA iz Evropr, Severne i Juzne Amerike, Afrike…Ono sto su „bubice“ snimile nase tajne policije je poznato…dogovori o daljem radu i izvestaji o dosadasnjem. No, to je nebitno, u kuluarima je redefinisan status drzave Srbije i Beograda, kao cvorista Balkana. Zaslugu za ro imaju ljudi iz senke Dragutin Zagorac ,Grand Komander,i Milan LAJHNER, VISOKO RANGIRANI MASON 33 STEPENA . ulogu u tome ima i cuveni slikar Dragan Martinovic. Tu je najzad definisano da nema nista od nezavisnog KOSOVA i Metohije.

-Nego sta ce biti?
-Pravi se ‘BALKANSKA UNIJA’, gde ce Beograd biti centar, a sediste NATO-PAKTA za ovaj deo Evrope u zgradi SIV-a, na Novom Beogradu…Naravno, oni ocekuju da nasa profesionalna armija zauzme odgovarajuce mesto u predstojecim ratovima. Po onome sto sam cuo od onih koji vode svetsku politiku za sest meseci nase jedinice ce biti u stroju sa Amerikancima u Iraku. Stozer tih jedinica bice prekaljeni borci iz ‘CRVENIH BERETKI’ koje su stvorili moji drugovi Franko Simatovic i Jovica Stanisic.

-Te jedinice ce biti dobrovoljne?
-Da i vec je odredjena plata za obicnog vojnika od 1OO.ooo dolara godisnje. Vode se samo dogovori oko visine premije u slucaju invaliditeta ili smrti.

-To su sve sredili masoni i templari…
-Naravno, ali ne protiv volje visih instanci u hijerarhiji vladara iz senke.

-Znaci pravi se nova „Jugoslavija“?
-Ne „Balkanska UNIJA“, To je stari plan .. Ratovi na kraju 20 veka izmedju ostalog sluzili su da bi Hrvati, Muslimani i Albanci IZIVELI svoje strasti za drzavom. Posto im je dovoljno krvi pusteno- one drzavotvorne, sada ce znati da oni nista ne odlucuju i da ih se niko ne boji. Svi su samo marioneta vladara iz senke. Nasa sreca ili nesreca je sto smo mi bolji ratnici nego svi oni. Amerika krece u rat i ona trazi pouzdane saveznike, za tako nesto ona je spremna da plati svojim uticajem-nasim teritorijama, koje nam je u prethodnoj fazi uzela. Neposteno ili posteno, nije vazno -tako vam je to. Masoni su tu stvar samo bolje definisali i UBRZLI!

-Moze malo skandali? Sta nam mozete reci o poznatom glumcu sa Dorcola,znanom kao Cigance, koji je izazvao pometnju u masonskim krugovima?
-Rec je o izvesnom M.M.,koji govori dobro francuski, a koga je slikar Dragan Malesevic-Tapi, Grand Komander SKOTSKOG OBREDA, svojevremeno greskom predlozio za Velikog Majstora „plave“ masonerije (od 1 do 3)…Ocekivao je da ce on biti medju francuskim masonima dobar ambasador srpskih interesa…No, taj polozaj je destabilizovao psihu glumca, on je poverovao u svoju ulogu i hteo je da promovise sebe…Francuzi su bili sokirani njegovom nevaspitanoscu i naivnoscu…Anti-srpski lobi u masoneriji ( i takvih ima) posle toga je reagovao je preko svojih centara moci i likvidirao je onog ko je bio stozer- Tapija.. Preciznije Tapijev veliki rad za Srbiju izazvao je sva dogadjanja. Kao sto vidite „Makina grupa“ bila je izmisljena . Smrt Tapija i Nebojse Krstica lidera „OBRAZA’ je lenger koji ce unistiti osovinu zla baziranu u takozvanom DOSU. Stepen demokrarije u Srbiji meri se po tome – zlocinci ce biti kaznjeni.

-Tomislav Nikolic prozvao je ministra Vuksanovica da je mason? Ministar prosvete mason?
– Dobro sto bi to bili cudno u Srbiji u ovom veku, kad nije bilio , kad je to bio Vuk Karadjic, Dositej Obradovic, Njegos, mitropolit Stratimirovic…Oni su bili nesto, da ne spominjem Viktora Novaka ,Corovica…mozda vojnike APISA, vojvodu Misica…

-Nikolaja Velimirovica…
-Da, tako je, no mislim da Vuksanovic nije za to drustvo,mozda je bio mason pa pokleknuo. Ko to zna, a nije ni vazno.Sto se tice Nikolica,savetovao bih ga ako zeli bar nekada da pobedi da pita za savet srpske masone, a ne kubanske. Fidel Kastro je clan VELIKOG ORIJENTA Spanije i on je 33 stepen. No tako je kad ima za politickog savetnika coveka koji se toliko razume u islam da postane njegov poklonik. Oslobadjanje KOSMETA ne ide preko Sadama Huseina i Fidela Kastra, to bi Nikolic morao da shvati ako pledira da bude zastupnik srpskih interesa. Borba za Srpstvo se bije u Beloj Kuci i u Savetu za inostrane odnose u NJujorku. No on to ne zeli da zna , a politicki savetnici ne smeju da mu kazu.

-Da li je tacno, da je Velimir Ilic mason i to u „Velikom Orijentu“?
-Nije tacno, ali je tacno da su mu masoni pripremili put u Izrćl i obezbedili kredite za strateske investicije iz te zemlje. Srbija ce u buducnosti biti strateski partner Vasingtonu, paralelno sa Izrćlom i Poljskom…To su tri stuba partnerstva . Zbog toga ce se drzava Izrćl pojaviti sve vise kao nas prijatelj. Znajte da je Boris Tadic u Vasingtonu angazovao sina Simona Peresa i njegovu lobisticku organizaciju da rade za Srbe. Ovaj covek to ne bi prihvatio da ne zna da ce uspeti. Veze sa Izrćlom su u kuci Tadica stare, seti te se da je stari LJuba stvarao srpsko -jevrejsko drustvo, sa Klarom Mandic.

-Da li je Velja mason?
-Mozda, lukav je on pa izgleda naivnije no sto jeste.

-Bili ste i vi na jednom tajanstvenom skupu u Americi, kao novinar ?
-Da bio sam na skupu templara , vrlo vaznim ljudima u hijerarhuji , zvali su me da bi ja preneo ono sto oni zele, a to je ono sto su isposlovali nasi templari.

-Koji?
-Milan Lajhner, Dragutin Zagorac i izvesni Dzordz, koji je covek za vezu, otprilike kao Soros kod levicara…Dzordz radi u korist Srba.

-Kakvi su tajni planovi templara?
-Templari su konzervativni i bliski sa Dejvidom Rokfelerom i Republikancima.Oni su hriscani i nacionalisti. Normalni ljudi. Zahvaljujuci Lajhneru postao sam blizak sa Dzejmsom Kerijem (nije rodjak propalog kandidata) koji zeli da Srbi zauzmu svoje mesto u stroju slobodnih naroda sa svim svojim teritorijama. Naravno pod okriljem Busa predsednika.

-Dali je to lose?
-Za one koji zele Republiku Kosovo i nezavisnu Crnu Goru- jeste!

-Sta je cena?-
Moramo da formiramo „Balkanske anti-teroristicke jedinice“ koje ce mozda intervenisati u Holandiji, kada tamo dodje do gradjanskog rata izmedju muslimana i hriscana. Sledece sto nam valja ciniti je da napravimo ‘INFORMACIONI CENTAR ZA PRACENJE TERORISTA’ Teziste te agencije bice na clanovima bele AL KAIDE, sa Balkana.

-Mnogo posla za nejaka srpska pleca?
-Tako izgleda, ali ako se upumpa dovoljno novca, onda to postaje realno, pogotovo ako je nagrada vracanje svih srpskih teritorija.

-Sta ce biti sa Republikom Srpskom Krajinom?
-Ovo su dve odvojene stvari. Republika Srpska je drzava kojoj samo treba formalno dozvoliti pripajanje sa maticom. Sto se tice Republike Srpske Krajne, ja se nadam da ce se to resiti u sklopu resavanja hrvatskog pitanja. Znajte da je Hrvatskoj mimo logike pripala Baranja koja se ujedinila sa Srbijom 1918, zatim Istra i cela Dalmacija koja je obecana Italiji, nasem i americkom sigurnom savezniku. Naravno u okviru toga treba predvideti Republiki\u Dubrovnik i srpski izlaz na Jadran.

-Sta ce na to reci Vatikan?
-Vatikan je u Italiji a ne u Hrvatskoj, koja je nemacki protektorat.

-Gospodine Lucicu,mnogo znate za obicnog pisca spijunskih romana?
To mi i zena kaze.

-Sta sada pisete?
-Zavrsavam ‘KRALJEVSTVO HAZARA “ prvu istoriju istocnih Jevreja, Askenaza ,koji su zapravo Hazar-Mongoli. Ovom tomom pokrio sam period od 8 do 2O. veka. Knjiga ce biti posvecena coveku iz senke, prijatelju Srba Dejvidu Rokfeleru. Nadam se da to nece uznemiriti SRBOFOBA Filipa Davida i onu pobegulju Albaharija…Naravno, bas me briga za to.Tocak istorije ce sada da radi za Srbe…Naravno moramo biti mudri da se ne uobrazimo i pomislimo da smo vazni. Tu gresku smo placali do sada.Nasi neprijatelji moraju da znaju da nema vecnih saveznika, vec samo korisnih! Srbi su tu lekciju naucili i uzgred i skupo platili!