Apartmani & Vikendice

Tražite smeštaj Vaših snova?

 

Ukoliko ove godine planirate odmor u Srbiji i želite da bude nešto posebno, obavezno posetite sajt https://www.apartmanivikendice.com/.

Na ovom sajtu naći ćete fantastičan smeštaj bez obzira da li ste morski ili planinski tip.

Na jednom mestu dobijate pregled najpopularnijih destinacija i privatnog smeštaja o kojima ste oduvek maštali.

Planinske kućice kojih nema u standardnim agencijskim ponudama, lux vile na jezeru i romantični splavovi na kojima ćete se uspavljivati uz vino i talase i osetiti pravu prirodu.

Ovaj sajt nudi odličan pregled svih popularnih destinacija, svih tipova smeštaja i kuća za organizaciju proslava i žurki.

„Apartmani&Vikendice“ Vam omogućava da jednim klikom dobijate detaljan pregled smeštaja na željenoj lokaciji, npr. smeštaj Zlatibor nudi nekoliko tipova smeštaja: planinskih kućica različitog kapaciteta. Kada izaberete želeljeni smeštaj i kliknete na njegov naziv, otvoriće Vam se detaljan opis smeštaja, veliki broj slika svih prostorija i iz svih uglova, kao i okoline smeštaja, kako bi dobili što realniju sliku o tome kako smeštaj zaista izgleda. Ispod je detaljan opis i informacije o sadržaju i kapacitetu smeštaja, osnovne informacije, kontakt vlasnika i cena po noćenju.

Pritiskom na jedno dugme rezervišite smeštaj u željenom terminu.

Osetite prirodu i lepotu Srbije i okolnih zemalja, osetite lepotu naših jezera, planina, sela, reka i banja.

Najatraktivnije lokacije i čarobni, prostrani smeštaj u kome možete odsesti sami ili sa porodicom i prijateljima oduševiće čak i najizbirljivije.

U ponudi je smeštaj na našim najlepšim planinama, koji će Vas očarati svojim enetrijerom, ali i pogledom na čistu prirodu.

Planine koje su u ponudi su:

  • Zlatibor
  • Golija
  • Tara
  • Divčibare
  • Kipaonik
  • Fruška gora
  • Rtanj
  • Rudnik
  • Stara planina

 

Različite kategorije smeštaja mogu Vam dati jasniju sliku ponude i svako može pronaći nešto za sebe, od lux soba, splavova, sojenica, vikendica ali i velikih kuća namenjenih za organizaciju proslava i žurki na otvorenom i zatvorenom, sa ili bez bazena, sa fantastičnim pogledom i inventarom za opuštanje.

Srbija ima puno toga da ponudi, pa ukoliko ste ljubitelj jezera, možete pronaći prelepe splavove i kućice na vodi, u kojima je odmor zagarantovan.

Od naših lepih i kristalno čistih jezera u ponudi su: Zavojsko, Palićko, Perućačko i Srebrno jezero.

Lepote naših reka poznata je i u svetu, a boravak na reci leči dušu i telo. Pogled na reku čini da zaboravite sve probleme, još ako imate romantični smeštaj na reci kao što su Kanjon Jerme i Uvac koji je postao jedan od svetskih turističkih atrakcija, ovo putovanje nećete nikada zaboraviti.

Etno sela su posebno zanimljiva kategorija poslednih nekoliko godina, kako za jednodnevni tako i za godišnji odmor, u kojima osim autentičnog ambijenta, možete dobiti i prave domaće specijalitete i mir u prirodi koji Vam je toliko potreban.

Osim smeštaja na ovom sajtu ćete pronaći i trenutnu vremensku prognozu, mape, i informacije o udaljenosti svakog objekta kao i najnovije last minute ponude, pa svakako pratite ovaj sajt i ugrabite fantastičan odmor po super cenama!