Програм 56. Међународних сусрета писаца уторак 17 септембар у 12 часова, Народна библиотека Србије, Др Бранко Микашиновић представљање антологије Велике српске кратке приче, промотер Милован Витезовић среда 18. септембар у 12 часова, УКС Француска 7, откривање барељефа са ликовима Светог Саве, Вука Караџића и Петра Петровића Његоша, барељеф открива Милован Витезовић,...
Отворена изложба о кнегињи Јелисавети у Историјском музеју Србије, Београд, 16. септембар 2019. Јуче је у Историјском музеју Србије отворена изложба „Кнегиња Јелисавета – Дуго путовање кући“, коју у оквиру пројекта „Генеалогије старих српских породица“ др Душице Бојић, заједнички реализују ова угледна музејска установа и Артис центар из Београда. Многобројна...
Visoka funkcionerka Vlade Srbije seksualno je uznemiravala svog vozača, a nakon što je više puta odbio dotičnu damu, nesrećni mladić dobio je otkaz i ostao na ulici.
"Danas je veoma važno ne spekulisati sa imenom zajedničkog opozicionog predsedničkog kandidata, jer bi odgovor na to pitanje učinio veliku uslugu vlasti", izjavio je predsednik SDS Borid Tadić.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić imao je u letonskoj prestonici Rigi bilateralne sastanke sa premijerima Albanije Edijem Ramom i Češke Bohuslavom Sobotkom s kojima je razgovarao o unapređenju bilateralne saradnje, ali i o konkretnim infrastrukturnim projektima.
Predsednik Srpskog pokreta obnove, bivši ministar inostranih poslova SRJ i državne zajednice Srbija i Crna Gora Vuk Drašković tvrdi da su crnogorski premijer Milo Đukanović i njegov srpski kolega Aleksandar Vučić meta istog atentatora.
Srpske bezbednosne službe napravile su ogroman propust u svojoj osnovnoj funkciji, a to je obezbeđenje premijera Aleksandra Vučića.
Nekadašnji ambasador SAD u Beogradu, Vilijam Montgomeri, poručio je da je sto odsto siguran da Amerika ne želi da Vučić ode, već da, naprotiv, snažno podržava srpsku Vladu i njenu ulogu u stabilizaciji regiona.
"Za Srbiju nema novih uslova kada je u pitanju Kosovo, a na kraju procesa pristupanja Evropskoj uniji Beograd će morati da sledi politiku Brisela prema Rusiji", izjavio je nemački ambasador u Beogradu Aksel Ditman.
Spremaju se velike promene! Premijer Aleksandar Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić održali su sastanak daleko od očiju javnosti i dogovorili se o čistki u službama bezbednosti, a kako „Alo!” saznaje, šef države insistira na tome da u VBA postavi svoje ljude, jer će tako imati čvršću kontrolu nad ovom službom!