Medicina info

Kvantna medicina Dr Zoran Marković : Dijagnoza bez greške i pouzdano lečenje

Dr Zoran Marković je jedan od prvih lekara tzv. zapadne medicine kod nas, koji je znanje i struku opredelio ka holističkim metodama lečenja. Komplementaran, holistički, kvantni pristup dijagnostici i lečenju, izgradio još tokom studija.

www.srpskadijaspora.info/kvantna-medicina-dr-zoran-markovic-dijagnoza-bez-greske-lecenje-pouzdano/

Dr Kovačević je jedan od začetnika primene vantelesne metode u Srbiji. Najveći deo radne karijere proveo je na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KBC Srbije GAK Višegradska. Bio je učesnik prvog tima za vantelesnu oplodnju koji je u toj klinici formiran početkom devedesetih godina. Jedno vreme je radio u Švedskoj. U periodu 2008- 2009 usavrašavo se na Hajdelbergu u Nemačkoj.

Klinika za VTO “Kovačević 2772”

tel. 0113242552

tel. 063214218

www.srpskadijaspora.info/spec-ginekologije-i-akuserstva-dr-dusan-kovacevic-dok-ima-ovulacije-ima-i-bebe/

Ordinacija Mileševska Vam pruža ekspertsko znanje u postavljanju dijagnoza Vaših endokrinoloških i ostalih internističkih oboljenja.

Mi Vas lečimo na najsavremeniji način imajući u vidu Vaše individualne osobine i naše dugogodišnje iskustvo i znanje.

Želimo da se kod nas osećate prijatno i sigurno.

www.milesevskaendo.rs 

www.srpskadijaspora.info/prof-dr-mirjana-sumarac-dumanovic-subspecijalista-endokrinolog-hormonski-poremecaji-mnostvo-slika-i-nalicja

Ordinacija Prof. Stefanović predstavlja prirodni ambijent za nastavak profesionalne aktivnosti Profesora Dr Dušana Stefanovića, interniste reumatologa i bivšeg  dugogodišnjeg načelnika Klinike za reumatologiju i kliničku imunologiju VMA. U prijatnom prostoru i opuštenoj atmosferi možete dobiti sve potrebne informacije, preporuke i ekspertsko mišljenje u pogledu dijagnoze, terapije, prognoze i praćenja različitih reumatičnih oboljenja.

www.prof-stefanovic.rs

www.srpskadijaspora.info/prof-dr-dusan-stefanovic-internista-reumatolog-sa-reumatskim-bolestima-se-zivi-normalno/

Estetski centar Dr Borozan nudi savremene usluge prateći naučna dostignuća iz oblasti dermatologije i kozmetologije. Dermatologija je usko povezana sa kozmetologijom i njihovom zajedničkom, kompleksnom primenom mogu se postići vrhunski rezultati u tretiranju kako normalne, tako i obolele kože. Stručnim i profesionalnim radom dugim nizom godina, stekli smo uspeh i poverenje velikog broja pacijenata.

www.drborozan.com

www.srpskadijaspora.info/spec-dermatovenerolog-dr-svetlana-borozan-akne-puno-nerviraju-a-lako-se-resavaju

VEGA orl je specijalistička ordinacija koja Vam nudi kompletan otorinolaringološki pregled DECE i ODRASLIH, kao i ULTRAZVUČNU i DOPLER dijagnostiku glave i vrata.

Ordinacija je osnovana 2014. godine. CILJ ordinacije je kvalitetna i kompletna zdravstvena usluga od strane ljubaznog i stručnog VEGA ORL TIMA u prijatnom ambijentu.

www.vega-orl.com

www.srpskadijaspora.info/spec-otorinolaringolog-dr-vesna-kostic-dobar-glas-spasava-karijeru-i-zdravlje

Ordinacija Petronijević je počela sa radom decembra 2004. godine.

Ordinaciju vodi bračni par ginekologa akušera, subspecijalista perinatologije, nastavnika medicinskog fakulteta univerziteta u beogradu. usluge ordinacije koristi oko 1000  pacijentkinja godišnje.

www.ordinacija-petronijevic.rs

www.srpskadijaspora.info/dr-milos-petronijevic-i-dr-svetlana-vrzic-petronijevicdo-bebe-u-sigurnim-rukama

Stomatološka poliklinika „POLIKLINIKA ILIĆ“ osnovana 10. aprila 2006. godine, nastavak je desetogodišnje prakse stomatološke ordinacije ILIĆ.

Stomatološka poliklinika „Poliklinika Ilić“ osmišljena je tako da na jednom mestu omogući kompletan terapijski tretman stomatoloških i oralno-hirurških obolenja i selektivnih obolenja glave, lica, vilica i vrata.

www.poliklinika-ilic.co.rs

www.srpskadijaspora.info/spec-maksilofacijalne-hirurgije-prof-dr-miroslav-ilic-uspeh-je-raditi-ono-sto-volis

Sport Medical Alliance

Specijalistička ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije “Sport Medical Alliance” je vodeća zdravstvena ustanova u Srbiji u oblasti fizikalne medicine, saniranja sportskih povreda, rehabilitacije i regenerativne medicine.

Osnovao ju je 2009. godine dr Milan Mileusnić, Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Stručno osoblje i primena najsavremenije opreme i rehabilitacionih tehnika, kao i stalno usavršavanje, je ono što ovu ordinaciju izdvaja od drugih.

www.sportmedicalalliance.rs

www.srpskadijaspora.info/spec-fizikalne-medicine-i-rehabilitacije-dr-milan-mileusnic-trombociti-i-ozon-lece-i-isceljuju

Ginekološka ordinacija

Prim dr mr sci med Biljana Živaljević

Rođena  04.02.1969 u Kruševcu. Osnovnu i srednju školu završila u Kruševcu, a Medicinski  fakultet je završila u Beogradu 1993 godine sa prosečnom ocenom 9,39. Specijalistički ispit  iz ginekologije i akušerstva  položila  1998 godine sa odličnom ocenom, a magistarsku tezu sa temom: „Faktori rizika za karcinom grlića materice“ odbranila u Beogradu 1999 godine.

www.drzivaljevic.com

www.srpskadijaspora.info/spec-ginekologije-i-akuserstva-prim-dr-biljana-zivaljevic-problemi-o-kojima-zene-cute/

Dr Aleksandar Oroz i njegov tim,koga čine iskusni specijalisti maksilofacijalne, rekonstruktivne i estetske hirurgije brine o Vašem zdravlju i prirodnom skladu Vašeg lica. Zdravlje je najveće bogatstvo i zato savet o svom zdravlju i predlog terapije ukoliko ste zabrinuti, potražite na pravom mestu. Složene terapije zahtevaju veliko iskustvo lekara i multidisciplinarni pristup pacijentu.

http://draleksandaroroz.com/

www.srpskadijaspora.info/maksilofacijalni-hirurg-prim-dr-aleksandar-oroz-lepotu-determinise-skelet-lica/

Pružamo sve vrste usluga iz oblasti stomatologije (protetika, implantologija, hirurgija, estetska stomatologija, dečja stomatologija, ortodoncija, bolesti usta i zuba).

Pre svega ostalog, brinemo o vama i pozivamo vas na redovne kontrole.

http://ordinacijasjerobabin.rs/

www.srpskadijaspora.info/spec-maksilo-facijalne-hirurgije-dr-nikola-sjerobabin-hirurgija-je-profesija-i-strast-i-hobi

TiM stomatologija Jurišić postoji od 1987 godine

„TiM stomatologiju Jurišić“ čine osnivač prakse, prof. Jurišić i njegov tim koji kroz svoje bogato iskustvo u praksi kao i kontinuiranom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije i estetske stomatologije.

 

timdentjurisic.com

www.srpskadijaspora.info/prof-dr-milan-jurisic-lepota-zuba-sinonim-zdravlja-i-pristojnosti/

BOLNICA ADONIS, je specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju. Bolnica se nalazi na predivnom i urbanom delu grada, Sunčanoj padini, na Banovom Brdu.

Ova lokacija bolnice omogućava vrlo bogatu putnu mrežu i laku orjentaciju.

Bolnica je građena u modernom arhitektonskom stilu, sa prostorijama svetlih i pastelnih boja koje pružaju prijatan boravak pacijenata i u isto vreme dočaravaju sliku domaće atmosfere.

http://www.bolnica-adonis.co.rs/

www.srpskadijaspora.info/doc-dr-milomir-gacevic-lifting-se-radi-jednom-u-zivotu/

Poliklinika Dr VEZMAR

Poliklinika Dr VEZMAR osnovana je 8.10.2001 godine u Kragujevcu kao specijalistička urološko ginekološka ordinacija.

Marta 2013 prerasta u polikliniku i proširuje delatnost na sledeće oblasti: hirurška i ginekološka laparoskopska hirurgija, hirurgija štitasne žlezde, dojke, melanoma…

www.vezmar.com

www.srpskadijaspora.info/spec-urolog-mr-sci-med-dr-nedeljko-vezmar-hirurgija-bez-skalpela-i-oziljaka/

Šta je atlasPROfilax?

Atlas, prvi vratni pršljen, je više ili manje pomeren kod većine ljudi,
AtlasProfilax® obezbedjuje sigurno rešenje da se atlas vrati na svoje mesto.

www.atlasprofilax.rs

www.srpskadijaspora.info/spec-fizijatar-dr-goran-milojkovic-atlaspofilax-leci-kicmu-i-lose-navike/

Beogradski Oftalmološki Centar je specijalna očna bolnica koja pruža usluge kompletnog očnog pregleda i dijagnostike, laserske intervencije na prednjem i zadnjem segmentu oka, AntiVegf terapije, kao i najsavremeniju hirurgiju katarakte, glaukoma, estetsku i funkcionalnu hirurgiju kapaka.

Osnovana 8. januara 2018. godine u Beogradu, specijalna očna bolnica Beogradski Oftalmološki Centar oko sebe okuplja stručni medicinski kadar koji je svoje znanje, veštine, iskustvo, ali i priznanja za svoj rad, sticao kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

http://oftalmoloskicentar.rs

www.srpskadijaspora.info/spec-oftalmolog-dr-vladimir-petrovic-mikrohirurgija-oka-umetnost-i-vestina-na-granici-vidljivog-i-moguceg

HBO Medical Center je specijalistička lekarska ordinacija za hiperbaričnu i podvodnu medicinu kojom rukovodi Primarius dr med. Miodrag Živković, specijalista pomorske, hiperbarične i podvodne medicine, fiziolog.

Osnovna delatnost HBO Medical Centra je primena HIPERBARIČNE OKSIGENACIJE – LEČENJE KISEONIKOM.

www.hbomc.com

www.srpskadijaspora.info/prim-dr-miodrag-zivkovic-kiseonik-je-fundamentalni-eliksir-zadravlja/

Dobrodošli u Vaskularni Centar Popović

Jedinstvenu ustanova koja se bavi integrisanim tretmanom bolesnika koji imaju vaskularna oboljenja.

www.vcp.rs

www.srpskadijaspora.info/prof-dr-vladan-popovic-hirurgija-prosirenih-vena-lek-za-lak-hod

Zahvaljujući primeni  napredne, ruske metode u lečenju posledica cerebralne paralize i saradnji sa timom ruskih hirurga iz Tula,  Specijalna hirurška bolnica Medikus u Ćupriji,  godinama  postiže izvanredne  rezulate. Ova privatna bolnica je i jedina  medicinska ustanova u ovom delu sveta,  licencirana za hirurško zbrinjavanje indikovanih pacijenata  obolelih od cerebalne paralize,  i pokriva  skoro deset zemalja  regiona.

www.medikus.rs

www.srpskadijaspora.info/vanserijski-rezultati-u-lecenju-posledica-cerebralne-paralize-pacijenti-iz-cele-evrope/

Dr Šarac za lečenje proširenih vena primenjuje endovenozne tehnike kod kojih nema rezova i šavova na koži, opšte anestezije, ležanja u bolnici i dužeg oporavka.

U pristupu pacijentima primenjuje se načelo da izbor pristupa lečenju proširenih vena zavisi od individualnih osobina svakog pacijenta.

Pacijentima se pružaju informacije i o svim negativnim aspektima svake metode, što je nužno da bi pacijenti imali realnu predstavu o pojedinom zahvatu.

www.prosirene-vene.rs

www.srpskadijaspora.info/subspec-vaskularne-hirurgije-doc-dr-momir-sarac-prosirene-vene-funkcionalni-i-estetski-problem-koji-uspesno-resavamo

Problem uvećanje štitne žlezde, može se se rešiti i na jednostavan, relaksirajući način. Bez klasičnog hiruškog reza, konca i drena. Uz minimalni rez i flaster,  bez  ožiljaka  koji će naružiti izgled.

Ova neinvazivna tehnika, indikovana je kod  uvećanja tireoidne žlezde, nezavisno od uzroka. Njen začetnik  i jedan od retkih  hirurga u svetu, koji problem uvećanje štitne žlezde otklanja  u jednodnevnoj  hirurgiji,  gotovo bez tragova na koži,  je Prim. dr sc. med. Dejan Ilinčić.

www.medicentarbeograd.rs

https://www.srpskadijaspora.info/hirurgija-stitne-zlezde-bez-anestezije-i-tragova/

Dr Goran Jovanović je pre 14 godina specijalizirao estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu. Član je Medjunarodnog udruženja plastičnih hirurga (ISAPS).Usavršavao se u SAD, Italiji i Nemačkoj. Kao priznati  stručnjak,  dve godine je bio angažovan na eminentnoj klinici u Dubaiu.

https://www.srpskadijaspora.info/masti-i-maticne-celije-su-buducnost-estetske-hirurgije

http://www.drgoranjovanovic.com/

Advance Europe Medical Centre L.L.C. providing proffesional medical and dental care.

http://www.aemc.co.ae

https://www.srpskadijaspora.info/teziti-znanju-novac-i-slava-stizu-sami

Poliklinika Novaković pruža pacijentima kompletne usluge iz oblasti ginekologije i plastične hirurgije. Kompletna ginekološka obrada, prevencija nastanka karcinoma, radiotalasna terapija, kao i uklanjanje svih vrsta tumora, korekcija ožiljaka i podmlađivanje lica, samo su neke od usluga koje će Vam pružiti stručno i ljubazno osoblje poliklinike.

Smeštena u mirnom delu Savskog venca, poliklinika svakom pacijentu nudi mogućnost da, u neophodnom miru, dobije najbolju lekarsku uslugu.

http://www.poliklinikanovakovic.com/

https://www.srpskadijaspora.info/srbija-svetska-destinacija-estetske-hururgije/

Osnivač centra za implantologiju (Implant Centar Stojanović) – prim. Dr Branislav Stojanović je završio Stomatološki fakultet u Sarajevu 1980-te godine, a srednju zubotehničku školu u Prištini 1974. godine. Svoje radno iskustvo započeo je 1981. godine u Domu zdravlja Sarajevo kao stomatolog opšte stomatologije gde je radio u radnoj službi dečje stomatologije, a kasnije u službi stomatološke protetike.

www.drstojanovic.co.rs

www.srpskadijaspora.info/za-mene-je-implantologija-struka-ne-biznis/

Dr Milojević – Hair Transplant Clinic se od osnivanja 2009. godine specijalizovano bavi transplantacijom, presadjivanjem kose uvek nekom od najnaprednijih tehnika na svetu. Kontinuirano prati savremena dostignuća na tom polju kako bi pacijentima pružila najbolje iz te oblasti.

www.hair-transplant-clinic-drmilojevic.rs     www.drmilojevic.com

https://www.srpskadijaspora.info/nova-kosa-za-jedan-dan/

Danas je Ekovel franšizni sistem centara za korekciju ravnih, spuštenih stopala i posture. Korekcija se vrši po originalnoj metodologiji profesora Velimira Grujičića. Za korekciju deformiteta koriste se osnovna ortoza Ekovel Step Correct – podešavajući ortopedski uložak i druge ortoze za korekcije različitih deformiteta stopala.

www.ekovel.com        www.srpskadijaspora.info/kljuc-za-zdrav-hod-i-drzanje