Medicina info

Dugogodišnje iskustvo, veliki broj urađenih i kontrolisanih radova na implantatima daje temelj i osnovu za odluku kome ukazati poverenje.

https://www.drstojanovic.co.rs

https://www.srpskadijaspora.info/za-mene-je-implantologija-struka-ne-biznis/

Advance Europe Medical Centre L.L.C. providing proffesional medical and dental care.

http://www.aemc.co.ae

https://www.srpskadijaspora.info/teziti-znanju-novac-i-slava-stizu-sami

Poliklinika Novaković pruža pacijentima kompletne usluge iz oblasti ginekologije i plastične hirurgije. Kompletna ginekološka obrada, prevencija nastanka karcinoma, radiotalasna terapija, kao i uklanjanje svih vrsta tumora, korekcija ožiljaka i podmlađivanje lica, samo su neke od usluga koje će Vam pružiti stručno i ljubazno osoblje poliklinike.

Smeštena u mirnom delu Savskog venca, poliklinika svakom pacijentu nudi mogućnost da, u neophodnom miru, dobije najbolju lekarsku uslugu.

http://www.poliklinikanovakovic.com/

https://www.srpskadijaspora.info/srbija-svetska-destinacija-estetske-hururgije/

Dr Milojević – Hair Transplant Clinic se od osnivanja 2009. godine specijalizovano bavi transplantacijom, presadjivanjem kose uvek nekom od najnaprednijih tehnika na svetu. Kontinuirano prati savremena dostignuća na tom polju kako bi pacijentima pružila najbolje iz te oblasti.

www.hair-transplant-clinic-drmilojevic.rs     www.drmilojevic.com

https://www.srpskadijaspora.info/nova-kosa-za-jedan-dan/

Danas je Ekovel franšizni sistem centara za korekciju ravnih, spuštenih stopala i posture. Korekcija se vrši po originalnoj metodologiji profesora Velimira Grujičića. Za korekciju deformiteta koriste se osnovna ortoza Ekovel Step Correct – podešavajući ortopedski uložak i druge ortoze za korekcije različitih deformiteta stopala.

www.ekovel.com        www.srpskadijaspora.info/kljuc-za-zdrav-hod-i-drzanje