Medicina info

Ginekološka ordinacija

Prim dr mr sci med Biljana Živaljević

Rođena  04.02.1969 u Kruševcu. Osnovnu i srednju školu završila u Kruševcu, a Medicinski  fakultet je završila u Beogradu 1993 godine sa prosečnom ocenom 9,39. Specijalistički ispit  iz ginekologije i akušerstva  položila  1998 godine sa odličnom ocenom, a magistarsku tezu sa temom: “Faktori rizika za karcinom grlića materice” odbranila u Beogradu 1999 godine.

www.drzivaljevic.com

www.srpskadijaspora.info/spec-ginekologije-i-akuserstva-prim-dr-biljana-zivaljevic-problemi-o-kojima-zene-cute/

Dr Aleksandar Oroz i njegov tim,koga čine iskusni specijalisti maksilofacijalne, rekonstruktivne i estetske hirurgije brine o Vašem zdravlju i prirodnom skladu Vašeg lica. Zdravlje je najveće bogatstvo i zato savet o svom zdravlju i predlog terapije ukoliko ste zabrinuti, potražite na pravom mestu. Složene terapije zahtevaju veliko iskustvo lekara i multidisciplinarni pristup pacijentu.

http://draleksandaroroz.com/

www.srpskadijaspora.info/maksilofacijalni-hirurg-prim-dr-aleksandar-oroz-lepotu-determinise-skelet-lica/

Pružamo sve vrste usluga iz oblasti stomatologije (protetika, implantologija, hirurgija, estetska stomatologija, dečja stomatologija, ortodoncija, bolesti usta i zuba).

Pre svega ostalog, brinemo o vama i pozivamo vas na redovne kontrole.

http://ordinacijasjerobabin.rs/

www.srpskadijaspora.info/spec-maksilo-facijalne-hirurgije-dr-nikola-sjerobabin-hirurgija-je-profesija-i-strast-i-hobi

TiM stomatologija Jurišić postoji od 1987 godine

“TiM stomatologiju Jurišić” čine osnivač prakse, prof. Jurišić i njegov tim koji kroz svoje bogato iskustvo u praksi kao i kontinuiranom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije i estetske stomatologije.

 

timdentjurisic.com

www.srpskadijaspora.info/prof-dr-milan-jurisic-lepota-zuba-sinonim-zdravlja-i-pristojnosti/

BOLNICA ADONIS, je specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju. Bolnica se nalazi na predivnom i urbanom delu grada, Sunčanoj padini, na Banovom Brdu.

Ova lokacija bolnice omogućava vrlo bogatu putnu mrežu i laku orjentaciju.

Bolnica je građena u modernom arhitektonskom stilu, sa prostorijama svetlih i pastelnih boja koje pružaju prijatan boravak pacijenata i u isto vreme dočaravaju sliku domaće atmosfere.

http://www.bolnica-adonis.co.rs/

www.srpskadijaspora.info/doc-dr-milomir-gacevic-lifting-se-radi-jednom-u-zivotu/

Poliklinika Dr VEZMAR

Poliklinika Dr VEZMAR osnovana je 8.10.2001 godine u Kragujevcu kao specijalistička urološko ginekološka ordinacija.

Marta 2013 prerasta u polikliniku i proširuje delatnost na sledeće oblasti: hirurška i ginekološka laparoskopska hirurgija, hirurgija štitasne žlezde, dojke, melanoma…

www.vezmar.com

www.srpskadijaspora.info/spec-urolog-mr-sci-med-dr-nedeljko-vezmar-hirurgija-bez-skalpela-i-oziljaka/

Šta je atlasPROfilax?

Atlas, prvi vratni pršljen, je više ili manje pomeren kod većine ljudi,
AtlasProfilax® obezbedjuje sigurno rešenje da se atlas vrati na svoje mesto.

www.atlasprofilax.rs

www.srpskadijaspora.info/spec-fizijatar-dr-goran-milojkovic-atlaspofilax-leci-kicmu-i-lose-navike/

Beogradski Oftalmološki Centar je specijalna očna bolnica koja pruža usluge kompletnog očnog pregleda i dijagnostike, laserske intervencije na prednjem i zadnjem segmentu oka, AntiVegf terapije, kao i najsavremeniju hirurgiju katarakte, glaukoma, estetsku i funkcionalnu hirurgiju kapaka.

Osnovana 8. januara 2018. godine u Beogradu, specijalna očna bolnica Beogradski Oftalmološki Centar oko sebe okuplja stručni medicinski kadar koji je svoje znanje, veštine, iskustvo, ali i priznanja za svoj rad, sticao kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

http://oftalmoloskicentar.rs

www.srpskadijaspora.info/spec-oftalmolog-dr-vladimir-petrovic-mikrohirurgija-oka-umetnost-i-vestina-na-granici-vidljivog-i-moguceg

HBO Medical Center je specijalistička lekarska ordinacija za hiperbaričnu i podvodnu medicinu kojom rukovodi Primarius dr med. Miodrag Živković, specijalista pomorske, hiperbarične i podvodne medicine, fiziolog.

Osnovna delatnost HBO Medical Centra je primena HIPERBARIČNE OKSIGENACIJE – LEČENJE KISEONIKOM.

www.hbomc.com

www.srpskadijaspora.info/prim-dr-miodrag-zivkovic-kiseonik-je-fundamentalni-eliksir-zadravlja/

Dobrodošli u Vaskularni Centar Popović

Jedinstvenu ustanova koja se bavi integrisanim tretmanom bolesnika koji imaju vaskularna oboljenja.

www.vcp.rs

www.srpskadijaspora.info/prof-dr-vladan-popovic-hirurgija-prosirenih-vena-lek-za-lak-hod

Zahvaljujući primeni  napredne, ruske metode u lečenju posledica cerebralne paralize i saradnji sa timom ruskih hirurga iz Tula,  Specijalna hirurška bolnica Medikus u Ćupriji,  godinama  postiže izvanredne  rezulate. Ova privatna bolnica je i jedina  medicinska ustanova u ovom delu sveta,  licencirana za hirurško zbrinjavanje indikovanih pacijenata  obolelih od cerebalne paralize,  i pokriva  skoro deset zemalja  regiona.

www.medikus.rs

www.srpskadijaspora.info/vanserijski-rezultati-u-lecenju-posledica-cerebralne-paralize-pacijenti-iz-cele-evrope/

Dr Šarac za lečenje proširenih vena primenjuje endovenozne tehnike kod kojih nema rezova i šavova na koži, opšte anestezije, ležanja u bolnici i dužeg oporavka.

U pristupu pacijentima primenjuje se načelo da izbor pristupa lečenju proširenih vena zavisi od individualnih osobina svakog pacijenta.

Pacijentima se pružaju informacije i o svim negativnim aspektima svake metode, što je nužno da bi pacijenti imali realnu predstavu o pojedinom zahvatu.

www.prosirene-vene.rs

www.srpskadijaspora.info/subspec-vaskularne-hirurgije-doc-dr-momir-sarac-prosirene-vene-funkcionalni-i-estetski-problem-koji-uspesno-resavamo

Problem uvećanje štitne žlezde, može se se rešiti i na jednostavan, relaksirajući način. Bez klasičnog hiruškog reza, konca i drena. Uz minimalni rez i flaster,  bez  ožiljaka  koji će naružiti izgled.

Ova neinvazivna tehnika, indikovana je kod  uvećanja tireoidne žlezde, nezavisno od uzroka. Njen začetnik  i jedan od retkih  hirurga u svetu, koji problem uvećanje štitne žlezde otklanja  u jednodnevnoj  hirurgiji,  gotovo bez tragova na koži,  je Prim. dr sc. med. Dejan Ilinčić.

http://drilincic.com/

https://www.srpskadijaspora.info/hirurgija-stitne-zlezde-bez-anestezije-i-tragova/

Dr Goran Jovanović je pre 14 godina specijalizirao estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu. Član je Medjunarodnog udruženja plastičnih hirurga (ISAPS).Usavršavao se u SAD, Italiji i Nemačkoj. Kao priznati  stručnjak,  dve godine je bio angažovan na eminentnoj klinici u Dubaiu.

https://www.srpskadijaspora.info/masti-i-maticne-celije-su-buducnost-estetske-hirurgije

http://www.drgoranjovanovic.com/

Advance Europe Medical Centre L.L.C. providing proffesional medical and dental care.

http://www.aemc.co.ae

https://www.srpskadijaspora.info/teziti-znanju-novac-i-slava-stizu-sami

Poliklinika Novaković pruža pacijentima kompletne usluge iz oblasti ginekologije i plastične hirurgije. Kompletna ginekološka obrada, prevencija nastanka karcinoma, radiotalasna terapija, kao i uklanjanje svih vrsta tumora, korekcija ožiljaka i podmlađivanje lica, samo su neke od usluga koje će Vam pružiti stručno i ljubazno osoblje poliklinike.

Smeštena u mirnom delu Savskog venca, poliklinika svakom pacijentu nudi mogućnost da, u neophodnom miru, dobije najbolju lekarsku uslugu.

http://www.poliklinikanovakovic.com/

https://www.srpskadijaspora.info/srbija-svetska-destinacija-estetske-hururgije/

Dr Milojević – Hair Transplant Clinic se od osnivanja 2009. godine specijalizovano bavi transplantacijom, presadjivanjem kose uvek nekom od najnaprednijih tehnika na svetu. Kontinuirano prati savremena dostignuća na tom polju kako bi pacijentima pružila najbolje iz te oblasti.

www.hair-transplant-clinic-drmilojevic.rs     www.drmilojevic.com

https://www.srpskadijaspora.info/nova-kosa-za-jedan-dan/

Danas je Ekovel franšizni sistem centara za korekciju ravnih, spuštenih stopala i posture. Korekcija se vrši po originalnoj metodologiji profesora Velimira Grujičića. Za korekciju deformiteta koriste se osnovna ortoza Ekovel Step Correct – podešavajući ortopedski uložak i druge ortoze za korekcije različitih deformiteta stopala.

www.ekovel.com        www.srpskadijaspora.info/kljuc-za-zdrav-hod-i-drzanje