Pocinju Vaskrsnji susreti dijaspore i otadzbine 2003

Postovani,
Pripreme za odrzavanje Vaskrsnjih susreta dijaspore i otadzbine, u Beogradu, od 28 – 30. aprila, uz Blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha Srpskog Gospodina Pavla, podrsku drzave i Krune Karadjordjevica, uspesno su privedene kraju. Otvaranje je zakazano za ponedeljak, 28. aprila u 11.00 casova u velikoj dvorani Doma Vojske Srbije i Crne Gore, Brace Jugovica 19.

Ucesnicima ce se obratiti visoki zvanicnici drzave, crkve i Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II.Predvidjen je i radni sastanak u Skupsiti Srbije.

Centralni skup je poslovna konferencija biznismena, a na susretima ce se okupiti i nasi lekari i humanitarci i predstavnici najznacajnjih srpskih organizacija iz celog sveta. Do sada je prijavljeno oko 200 ucesnika iz 25 zemalja sa svih kontinenata i isto toliko iz matice.

Ovim potvrdjujemo prijave svih ucesnika iz dijaspore koji su se prijavili. Registracija ucesnika obavice se u foajeu Doma Vojske Srbije i Crne Gore, u ponedeljak, 28. aprila od 08.00 – 10.45 casova. Tom prilikom ucesnicima ce biti podeljeni bedzevi i radni materijal. Ucesnici ce jedino sa bedzom moci da imaju pristup nazanacenim dogadjajima. Otuda je registracija OBAVEZNA. Molimo da to uvazite.

Ukoliko se kojim slucajem jos niste prijavili, a zelite da prisustvujete tom velikom skupu srpskog naroda iz rasejanja i matice to mozete uciniti posredstvom veb sajta www.srpskaveza.org.yu gde mozete pronaci i zvanicnu prijavu.Molimo o tome obavestite i druge.

Uz izraze iskrenog postovanja,
Za Koordinacioni odbor susreta
Miodrag Nikolic, potpredsednik Privredne komore Jugoslavije – Srbije i predsednik radne grupe za transformaciju komorskog sistema Srbije
Akademik prof.dr Dragan Nikolic
prof.dr Viseslav Hadzi-Tanovic, generalni sekretar Srpskog lekarskog drustva
Akademik prof.dr Zoran Konstantinovic
Aleksandar Vlajkovic, predsednik Upravnog odbora SRPSKE VEZE

KANCELARIJA SUSRETA DIJASPORE I OTADŽBINE
PRIVREDNA KOMORA JUGOSLAVIJE /soba 315/, TERAZIJE 23, 11000 BEOGRAD YUGOSLAVIA
Telefon ++381 11 324 8050, Fax. ++381 11 324 8754, m. 063 279-202
Email: srpska@srpskaveza.org.yu