SMRT PUŠTENA IZ LABORATORIJE

Smrtonosni „svinjski grip“ delo je ljudi, trajaće onoliko koliko to žele njegovi tvroci i širiće se prema potrebi kontrolisanim tempom, tvrdi za „Vesti“ primarijus dr Todor Jovanović, poznati srpski imunolog, koji se odvažio i ranije da ukaže kako su mnoge opake bolesti, među kojima je i sida, nastale u laboratoriji.
Svoju smelu tvrdnju da je najnoviji virus takođe „odnegovan“ u epruveti pojasnio je na sledeći način:
– Meksički ili svinjski grip sa epitetima strašnog bauka je u stvari sintetička tvorevina. Da budem precizniji, njegova patogenost je veštačka, što znači da njegovu ubitačnost i toksičnost doziraju stručnjaci iz laboratorija. Prema potrebi i planovima ta otrovnost se povećava ili smanjuje. Dakle, sintetički u epruveti se proizveo jedan virus gripa koji sadrži agens za pojačavanje patogenosti i koji ima snagu skupljanja svih ostalih patogenih činilaca. Kao takav podseća na „grozd“ i postaje centar jednog „roja“, koji kad stigne u ljudski organizam postaje smrtonosna bomba.
Zanimljiva je i Jovanovićeva teorija po kojoj je virus pušten planski, i to u pažljivo odabranom trenutku i vremenu.

Bacanje para na „tamiflu“

– Vidim i kod nas se polako diže tenzija, planira se trošenje za uvoz vakcine „tamiflu“ od nekoliko stotina hiljada kutija. Umesto da se stanovništvu nude zaboravljena, a efikasna i jednostavna i jeftina sredstva, nekada nama dobro poznata „lizol“ i „karbol“, na koje su mirisale sve bolnice i kasarne, nude se skupi hemijski preparati. Treba reći seljacima da čiste i dezinfikuju svinjce „karbolom“, da redovno peru ruke, da se posle obavljenog posla u svinjcima obavezno izuvaju pre ulaska u kuću. Zdrave svinje nikako ne uništavati, a njihovo meso normalno jesti. Sve drugo je podvala – upozorava Jovanović.

– Sve je jasno, meksički virus se pojavio u vreme epidemije sezonskog gripa i velike ekonomske krize. A zašto? Sezonski grip je najbolji prenosnik svinjskog gripa, a njegova pojava u vreme trajanja globalne ekonomske krize poslužila je njegovim tvorcima za odvraćanje misli od finansijske katastrofe. Dalje, zbog ovog virusa jedni će gubiti, a drugi će profitirati. A kako? Da bi se navodno sprečila epidemija ili pandemija nastaće besomučno klanje svinja. Uništavaće se farme, pa će proizvođači mesa naravno bankrotirati. Zbog toga hrane će u nekim državama nestati, dok će u drugim proizvodnja i izvoz naglo porasti, a sa time porašće i profit. Na osnovu prikupljenih podataka istraživačima je bilo lako zaključiti da je ova epidemija lepo osmišljena i iza nje stoji jedna moćna industrija – mišljenja je dr Jovanović.

Srbiji na zdravlje

Dr Todor Jovanović autor je u Srbiji tražene knjige pod naslovom „Srbiji na zdravlje“ u kojoj je pored klasične medicine smestio dobro umivene i dorađene tradicionalne narodne lekove. Poznat i po otkrićima u lečenju brojnih bolesti alternativnim metodama.

Da bi potkrepio svoje tvrdnje o podmetnutoj epidemiji, dr Jovanović ukazuje na bilans obolelih i umrlih i s tim u vezi ističe da je više ljudi u svetu izgubilo živote padajući sa stepenica nego od ovog opasnog gripa. A ugasiće se sama od sebe, kako se gasi sve što je veštačko i kada tvorci gripa procene da je uspešno obavljen posao.