Razgovor sa doktoricom sreće

Na predstojećem VIII Multidisciplinarnom Kongresu Ishrana budućnosti sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u Novom Sadu na Spensu 20. i 21. oktobra 2018, imaćete priliku da razgovarate sa doktoricom sreće doc. dr sc. Anitom Freimann na temu: “Što jedete, što vas jede?”

O predavanju:

Živimo život ne preispitujući svoje misli, reči i dela misleći da ne možemo uticati na kvalitet i tok svoga života, a negde duboko u sebi znamo da je istina suprotna: svi smo tvorci svoje sreće. Srećan život je moguć ako ste budni i svesni svega što se događa oko vas i u vama! Doktorica sreće to će vam dokazati odgovarajući na dva ključna pitanja: što jedete (hrana) i što vas jede (energetski).

Jeste li svesni što vas jede? Jeste li istinski sretni i zadovoljni: svojim životom, zdravstvenim stanjem, unutrašnjim stanjem, izgledom, osećanjima, poslom,  količinom energije i vremena za sebe? Radujete li se svakom novom danu? Živite li u zahvalnosti ili u stresu? Ima li vaš život smisao ili stalno jurite u ludoj brzini života? Slažemo se, vreme i tempo života strašno su ubrzani, no to nije razlog da drugi upravljaju vašim životima i vašim zdravljem.

Jeste li svesni da doslovce postajete ono što jedete? Znate li da je hrana izvor gotovo svih bolesti današnjice, a da ona je i treba biti lek? Sve što vam je potrebno za zdravo telo već se nalazi u prirodi.

Prestanite da živite u uverenjima. “Zaboravite” sve što su vas do sada učili i dođite otvorenog uma na  predavanje koje se  temelji na knjizi doc. dr sc. Anite Freimann, Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranja srećnoga života. Prepričavajući svoje životno iskustvo, doktorica sreće pokaza će Vam da je moguće živeti srećno, zdravo, zadovoljno i u sadašnjem trenutku. 

O doktorici sreće:

Dr. sc. Anita Freimann docentica je na Ekonomskome fakultetu u Osijeku. Doktorirala je na ekonomiji sreće koja se bavi blagostanjem, indeksima sreće i onime što država može napraviti u svrhu povećanja kvalitete života, stavljajući pri tome naglasak na lokalizaciju ekonomskih aktivnosti. Nepresušna potreba za učenjem i znanjem te proučavanje sreće njezino je nadahnuće i ono što ju dovodi u stanje očaravajuće obuzetosti.  Znanstveno, povećanje blagostanja vidi kao ultimativni ekonomski cilj. Privatno, želi promijeniti svijet pa stoga najviše menja sebe. Kao doktorica sreće održava u ime Instituta za sreću različite seminare (za pojedince, lokalne zajednice i tvrtke) i savetovanja kojima su u središtu kvaliteta života i sreća. Najdraži hobi joj je pripremanje zdravih, brzih i živih obroka. Održava brojne radionice prirodne ishrane i srećna je što je na tom putu inspirirala mnoge ljude na promene svoj način života. Rođena je da širi ljubav, radost i slobodu u ovom svetu, a najsrećnija je kad motiviše i potstakne druge na promenu, rast i život u sreći.

PROGRAM VIII MULTIDISCIPLINARNOG KONGRES ISHRANA BUDUĆNOSTI SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM BIĆE ZAVRŠEN DO 10. SEPTEMBRA 2018.  

www.ishrana-buducnosti.com
facebook: Ishrana budućnosti