NAJAVE POMOćI MIKAJLU ŠIMŠIćU IZ STANIŠEVCA KOD VIŠEGRADA

čitaoci “Vesti” i dalje upućuju pisma na imejl adresu naše Redakcije interesujući se za način na koji mogu da stupe u direktan kontakt sa 36-godišnjim Mikajlom Šimšićem iz sela Staniševac kod Višegrada, svedokom nesvakidašnje ratne drame. Jedan od njih je i Žarko Jovanović iz Arizone koji je poželeo da mu pomogne. Reporteri “Vesti” izašli su mu u susret, a nedugo potom pozvali i Mikajla kako bi saznali šta ima novo kod njega.

– Dugo već nisam primio telefonski poziv, ali pravi razlog tome je što niko nije kod kuće do pre devet uveče. Majka i ja po ceo dan radimo u polju. Zahvaljujući donacijama koje sam dobio više ne moram toliko da idem u nadnicu u Srbiju. Mogu da kupim materijal i obradim ovo malo naše zemlje i uzmem nešto u zakup. Kupio sam i mobilni telefon kako bih mogao lakše da komuniciram sa ljudima – rekao je nam je Mikajlo Šimšić.

S obzirom da nismo u mogućnosti da odgovaramo pojedinačno na sva pisma, objavljujemo ponovo adresu i novi broj telefona ovog nesrećnog mladića: selo Staniševac 15, Zadnja pošta Dobrun, Višegrad, RS-BiH, a telefon: ++387 58 483 006 i mobilni ++387 66 621 347.