ZOVEM SE SLADJANA I MAJKA SAM DECAKA MITRA KOJI IMA 11 GODINA

JAVLJAM VAM SE IZ SIRIGA,POKRAJ NOVOG SADA.

ZOVEM SE SLADJANA I MAJKA SAM DECAKA MITRA KOJI IMA 11 GODINA.

RAZLOG ZBOG KOGA VAM SE JAVLJAM JESTE MOLBA DA PROCITATE OVO NASE PISMO .RAZUMETE NAS I POMOGNETE NAM!

MITAR JE DETE KOJE JE NA PORODJAJU GRESKOM NESAVESNIH DOKTORA DOZIVEO POVREDU TJ IZLIV KRVI NA MOZAK STO SADA ZA POSLEDICU IMA DIJAGNOZU CEREBRALNA PARALIZA.TJ MITAR NE MOZE DA HODA I RUKICAMA SE DOSTA SLABO SLUZI.

MOJ SIN I JA NAZALOST ZIVIMO SAMI JER NAS JE MITROV OTAC NAPUSTIO KADA JE MITAR IMAO SVEGA 20 DANA!

MITAR JE IZUZETNO PAMETNO DETE,KOJE JE PSIHICKI POTPUNO OCUVANO,ALI SITUACIJA U NASOJ ZEMLJI NAM DONOSI MNOGE PROBLEME.

MOGUCNOST LECENJA KOD NAS JE SKORO NEMOGUCA JER NE POSTOJI ADEKVATNA USTANOVA U KOJOJ SU POSVECENI TVOJ DECI TAKODJE NE POSTOJI ODGOVARAJUCA SKOLA ZA TAKVU DECU I UMESTO DA SE NEKA INSTITUCIJA POBRINE OKO ORGANIZOVANJA I POMAGANJA OVAKVOJ DECI ZA SKOLOVANJE,NAS RODITELJE SAVETUJU DA IH OSTAVIMO U NEKOM OD DOMOVA,STO SAM JA KATEGORICKI ODBILA JER MITAR JE MOJ JEDINI SIN I BOG MI GA JE DAO I JA CU SE BORITI ZA NJEGOVO ZDRAVLJE DI KRAJA ZIVOTA!

TAKODJE SU NAM SKORO NEMOGUCA LECENJA U NEKIM OD BANJA JER SOCIJANO NE DOZVOLJAVA,A NABAVKA KOLICA ZA OVAKVU DECU KOJA NE HODAJU JE SVAKE 5 GODINE I TO SU VRLO TESKA KOLICA,NEPRAKTICNA I DOSTA LOSA PA SU NEMOGUCA ZA TRANSPORT PRILIKOM PUTOVANJA SA OVAKVOM DECOM.

POSTO SAM JA SAMOHRANA MAJKA,SA ZAVRSENOM VISOM SKOLOM,ALI BEZ ZAPOSLENJA I POSTO SU NAM MATERIJALNE PRILIKE IZUZETNO LOSE, A PORED SVIH OBAVEZA I PROBLEMA MITAR MORA SVAKIH 6 MESECI DA PRIMI PO DVE INJEKCIJE KOJA SLUZI ZA SPRECAVANJE GRCENJA MISICA A TE INJEKCIJE SU DOSTA SKUPE ,JEDNA KOSTA OKO 350 EURA.

NASA BESPARICA NAS JE DOVELA U SITUACIJU DA PRESKOCIMO DVE TERAPIJE SA INJEKCIJAMA DYSPORT,STO JE DOVELO DO POGORSANJA MITROVOG STANJA I DOSLO JE DO SKRACENJA TETIVA KAKO NA RUKAMA TAKO I NA NOGICAMA PA JE SADA NEOPHODNA I HIRUSKA INTERVENCIJA.

DA BI IZBEGLI NAPORNE I VEOMA BOLNE OPERACIJE MITRU SU URADJENE ANALIZE I USTANOVLJENO JE DA MOGU OPERACIJE DA SE URADE U CUPRIJI,GDE DOLAZE RUSKI DOKTORI I OPERACIJE VRSE LASEROM I DETE VEC TRECI DAN IDE KUCI SA VIDNIM POBOLJSANJIMA.

INTERVENCIJE KOJE OBAVLJAJU RUSKI DOKTORI U CUPRIJI IZNOSE 2.300 EURA.

ZATO VAS JA LJUDSKI MOLIM DA NAM POMOGNETE UPLACIVANJEM NEKE SUME NOVCA NA NAS RACUN,STO BI NAM UMNOGOME OLAKSALO I OVAKO TEZAK I PRETEZAK ZIVOT I OMOGUCILO DA MITAR ODE NA VEZBE I NEOPHODNE TERAIJE I DA DOBIJE NADU DA POSTOJI JOS UVEK MOGUCNOST ZA NJEGOVO IZLECENJE ZAHVALJUJUCI DOBRIM LJUDIMA KAO STO STE VI!

SALJEM VAM MNOGO MITROVIH NALAZA I DOKUMENATA DA VIDITE DA MI NISMO NEKI LAZOVI I PREVARANTI ,VEC MAJKA I SIN KOJI VERUJU U BOGA ,MOLE SE BOGU I VERUJU U DOBROTU I LJUDSKU DUSU!

U NADI DA CETE SHVATITI SVU TEZNU NASE SITUACIJE I DA CETE NAM POMOCI!

SRDACNO VAS POZDRAVLJAJU MAJKA SLADJANA I SIN MITAR!

Adresa:

COMIC SLADJANA I JOJIC MITAR

FRUSKOGORSKA 11

SIRIG 21214

021 849 037

0658490370

NAS DINARSKI RACUN JE:

COMIC SLADJANA

355-5488081-83

VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD

FILIJALA NOVI SAD

NAS DEVIZNI RACUN:

VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD

FILIJALA NOVI SAD

srbija

COMIC SLADJANA

FRUSKOGORSKA 11

SIRIG 21214

SRBIJA

VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD

FILIJALA NOVI SAD

SWIFT VBUBRS22

IBAN : RS3535573355000000301855592

account 355-9010019-91-5475-0603901002

Email:

scomic@neobee.net

jmitar@neobee.net

www.sladja.4t.com

www.mitar.4t.com