Koncert za Unu i Tošu u bašti SKC-a

Koncert za Unu i Tošu u bašti SKC-a

Skoro da nema osobe koja u poslednjih nekoliko nedelja nije čula za tragediju koja je zadesila člana beogradskog benda Flip Out, Vladimira Todorovića.

Vladimir je sa svojom devojkom Unom Trivanović doživeo saobraćajnu nesreću u Dominikanskoj republici. On je veoma teško povredjen, a Una je preminula na putu za bolnicu. Vladimirove kolege iz benda odmah su pokrenule humanitarnu akciju za prikupljanje novca za njegovo lečenje, ali i dopremanje tela njegove devojke, kako bi bila sahranjena u domovini. Nažalost, pošto dovoljno novca nije skupljeno na vreme, devojka je morala da bude kremirana u Dominikani.

Brojni domaći bendovi uključili su se u akciju, pa će u petak i subotu (20. i 21. jula) biti organizovana dva koncerta za prikupljanje pomoći.

Očekuje se da nastupi dvadesetak bendova, ali konačan spisak još nije poznat jer se svakodnevno javljaju oni koji bi želeli da daju svoj doprinos u ovoj humanoj akciji.

Medju bendovima su Osmi putnik 2, Hitman, Fullsize, Šaht, Vox populi, Prti bee gee, Monogamija, Polyester shock, Beogradski sindikat, Dža ili bu, Rapid force, Wikluh Sky, Sunshine, Manisent i mentalnost, Irie fm, Straight jackin’, King size i Consecration…Nije izvesno da li će nastupiti i Voodoo Popaj, Lira vega, Black arc crew i Darkwood dub…

Cena ulaznice je 400 dinara.