Usluga na najvišem nivou

Nikola Jović
Danijel Kotaran, Milan Vlašić, Vaso Despotović, Darko Simatović i Mani Cheema

Tokom proteklih 28 godina poslovanja, kompanija BEO Group postigla je zavidan uspeh i zaslužila poverenje klijenata širom Australije.

Naše usluge su proširene, a poslovanje modernizovano u skladu sa novom tehnologijom koja omogućava da se sve obavlja brzo, tačno i pod najpovoljnijim uslovima.

Suzana Despotović i Stojka Suvailo sa klijentima

Prostorije na novoj adresi

Nakon dugogodišnjeg poslovanja u prostorijama Moore St. u Liverpulu, kompanija je preseljena u nove moderne prostorije u Liverpul Plaza.

Prostorije su na veoma prometnom mestu i od prvog dana sve veći broj klijenata iz naše i drugih zajednica dolazi da traži usluge za slanje novca, rezervaciju avio-karata, smeštaja, paket aranžmane, stambene kredite i ostalo.

Sanja Nenov sa klijentima

Slanje novca

Većini klijenata je već poznato da BEO Group šalje novac u sve banke širom sveta, pod najpovoljnijim uslovima slanja za svega nekoliko minuta. Kad su veći iznosi u pitanju uslovi su dosta povoljniji, a to znači da nema troškova transfera, a ušteda je i u znatno povoljnijem deviznom kursu.

Prema rečima direktora kompanije, Vase Despotovića, najveće uštede ostvaruju povratnici u Srbiju jer se novac šalje pod povoljnijim uslovima od bilo koje banke u Australiji.

Ovim uslugama se može pomoći: rodbini i prijateljima u otadžbini i na putu po svetu, pri kupovini nekretnina u inostranstvu, kao i uvoznicima pri plaćanju računa prilikom uvoza robe u Australiju.

Novac se može uplatiti u glavnoj kancelariji u Liverpul Plazi, u kancelariji ovlaštenih predstavnika, u bilo kojoj filijali Bendigo banke širom Australije ili najjdnostavnije pozivom kancelarije Beo-Exporta na telefon 02 8781 1950 i plaćanje debitnom ili kreditnom karticom.

Ovaj vid uplate postao je veoma popularan u poslednje vreme jer se vrši brzo i iz bilo kojeg mesta u Australiji. Sve transakcije, sa punom odgovornošću, obavlja i nadgleda rukovodilac Beo-Exporta Darko Kalanj.

Danijel Kotaran

Stambeni krediti

Direktor kompanije Vaso Despotović nam je rekao:

– Naši ljudi uzmu kredit, kupe kuću ili neku drugu nekretninu i otplaćuju ga često ne vodeći računa o tome da se uslovi i kamata menjaju. Potrebno je da na svakih par godina provere da li plaćaju previše s obzirom na promene u kamatnim stopama i na finansijskom tržištu. Sa Bendigo bankom i ostalim bankama možemo da proverimo da li korisnik kredita ne plaća previše i da li postoji bolja ponuda na tržištu, da se ista iskoristi i klijent uštedi novac.

Darko Simatović radi kao Mobile Distribution State Manager u Bendigo banci. On može da pomogne klijentima koji imaju kredite da pronađu bolju opciju s nižim kamatama i uštede.

Njegova pomoć je posebno značajna kod kupovine prve nekretnine, ali i kod investiranja jer je moguće pronaći najbolje opcije.

Mani Sheema radi kao Senior Relationship Manager u Bendigo banci na stambenim kreditima, specijalista je za refinansiranje i nove kupovine.

Timu za kredite BEO Group od nedavno se priključio i Danijel Kotaran, Mortage Broker, koji ima višegodišnje iskustvo u oblasti kredita.

Pored refinansiranja, na usluzi vam je i kod pronalaženja najboljih opcija za kupovinu nekretnine, vozila, mašina, započinjanja novih poslova i ostalog.

Darko Simatović i Mani Cheema

Putnička agencija

BEO-travel je putnička agencija s najdužom tradicijom u Sidneju, specijalizovana za tržište Srbije i zemalja bivše Jugoslavije, sa ponudom svih vrsta aranžmana za putovanje u evropske i druge svetske destinacije.

Koristeći najsavremenije sisteme i tehnologiju, kompanija za svoje klijente pronalazi najpovoljnije cene avio karata na međunarodnim i domaćim linijama, najpovoljnija krstarenja, smeštaj i paket aranžmane.

Pored izuzetne usluge, osoblje je ponosno na to da su s klijentima tokom putovanja, uvek dostupni, u slučaju nekih nepredviđenih situacija što, složićete se, nije čest slučaj u ovoj industriji.

Usluge putničkih agencija dobrim delom preuzima tehnologija i na neki način se gubi lični i ljudski odnos, što kod BEO-travela nije slučaj, u šta ćete se uveriti sami kada se obratite iskusnom i ljubaznom osoblju.

Darko Kalanj

Izdavač “Vesti” u Australiji

BEO Media je izdavač i partner jedinog dnevnog lista na srpskom jeziku!

Permanentno pozivamo naše čitaoce da nas posete i ispričaju svoju interesantnu priču, kako bi je objavili.

Nudimo mogućnost oglašavanja poslovnim ljudima da za njihov biznis čuje čitava srpska zajednica u Australiji.

Naši čitaoci već primećuju promene koje smo uveli od preuzimanja “Vesti” pre četiri godine. Distribucija novina je poboljšana i “Vesti” su dostupne čitaocima široma kontinenta.

Proširena je mreža lokalnih dopisnika pa su nam dostupne vesti iz svih krajeva ove velike zemlje.

Dakle, pored vesti iz otadžbine i sveta fokusirani smo na našu zajednicu i dešavanja u njoj, makreting i besplatna obaveštenja iz zajednice.

U sklopu “Vesti”, čitaoci dobijaju i besplatnu ukrštenicu svakog ponedeljka. Sve stranice su u boji. Počeli smo i sa dostavljanjem na kućnu adresu u Viktoriji.

Nekretnine u Sidneju

Milan Vlašić je naš stalni saradnik koji vodi marketing “Vesti”, ali je i licenciran agent za nekretnine u Novom Južnom Velsu s odličnim poznavanjem tržišta.

Kao bivši uspešni broker za kredite i diplomirani ekonomista može vam pomoći po mnogim pitanjima vezanim za prodaju vaše kuće, stana, poslovnog prostora ili farme

Harbor bridž

Nekretnine u otadžbini

U okviru BEO Group možete dobiti značajnu i potpuno besplatnu pomoć po mnogim pitanjima vezano za kupovinu ili prodaju nekretnine u otadžbini.

Takođe, možete dobiti pomoć kod pribavljanju dokumentacije za državljanstvo, otvaranju računa u bankama, raznih ovlašćenja i slično.

Sarađujemo sa nekoliko agencija za nekretnine u Beogradu i Novom Sadu, a imamo odlične advokate u Beogradu koje preporučujemo sa punim poverenjem jer su naša iskustva sa njima odlična bila da je u pitanju poverenje, bilo stručnost.

Takođe možemo da pomognemo povratnicima u otadžbinu i investitorima pri traženju i izboru odgovarajućih nekretnina u otadžbini.

Direktor Vaso Despotović

Kvalitet na prvom mestu

– Brzo slanje novca u bilo koji deo sveta na račune u bankama, uplate na račun primaoca, preuzimanje novca na šalterima banaka ili kućna dostava pod najpovoljnijim uslovima;

– Refinansiranje kredita uz najpovoljnije kamate koje daju banke i ušteda značajne sume novca;

– Karte za putovanje avionom ili brodom na željene destinacije, povoljni paket aranžmani i smeštaj;

– Pomoć za kupovinu i prodaju nekretnina u Srbiji i Australiji;

– Dnevne vesti iz sveta, otadžbine, dijaspore i naše zajednice;

Za sve navedene, kvalitetne usluge obratite se stručnom osoblju BEO Group Australija u Poslovno-tržnom centru Liverpool Plaza.

Original Article