Tjedni horoskop (11. veljače – 18. veljače)

Ovan (21.3. – 20.4.)

Plijenit ćete pozornost izgledom, nastupom i prodornošću. U odličnoj ste formi, a u privatnom životu doživjet ćete mnogo sretnih trenutaka. Dobro aspektiran planet komunikacija Merkur povećat će broj društvenih kontakata pa ih iskoristite u poslovne svrhe, osobito ako niste zadovoljni pozicijom i/ili razvojem karijere. Jedino na što trebate pripaziti u ovom trenutku je financijska situacija.

 

Bik (21.4. – 20.5.)

Vladavina Vodenjaka obično je stresno razdoblje za vaš znak jer vam tada pada imunitet i raspoloženje, skloniji ste virozama i upalama, ali ovaj put sve će proći bez (težih) posljedica i već potkraj tjedna osjećat ćete se mnogo bolje. Naoružajte se strpljenjem sljedeća dva tjedna jer izazovno položen Merkur donosi dosta problema u komunikaciji, kako s članovima obitelji tako i na poslu.

 

Blizanci (21.5. – 21.6.)

Zračni trigon, najljepši mogući aspekt, obilježit će vam ovaj, a još više sljedeći tjedan. Pozitivne promjene događat će vam se doslovno preko noći. Tražite li ili mijenjate posao, bit ćete sretniji i spretniji od konkurencije. Jupiter u petoj kući otvara mogućnost začeća i lakih dobitaka na lutriji, pretvaranje hobija u posao te uspjeh u avanturama svih vrsta. Saturn će neke od vas odvesti u bračne vode.

 

Rak (22.6. –  22.7.)

U prilično izazovnom ste razdoblju, a financijska situacija trenutačno vam predstavlja najveći problem. Izazovno postavljeni Venera i Mars također donose dosta problema i nevolja u privatnom životu pa neće biti lako ni vama ni bližnjima. Nemojte previše dramatizirati i preuveličavati probleme, obitelj će vam biti velika podrška, a to je vašem znaku ipak najvažnija stavka u životu.

 

Lav (23.7. – 22.9.)

Ovo je odličan tjedan za vaš znak, ali zbog vladara vašeg znaka i Merkura u opoziciji bit ćete skloni drami, odmjeravanju snaga i svađama. Financijski i statusno dobro stojite pa ne bi bilo loše da potisnete ego i pokažete više empatije prema ljudima koji nisu tako prodorni i sposobni kao vi. U ljubavi ste također sretni, a Saturn u petoj kući mogao bi vas navesti na planiranje potomstva.

 

Djevica (23.8. – 23.10.)

Posao, status i financije u središtu su pozornosti, a s obzirom da vam je Jupiter u drugoj kući, svaki vaš napor bit će adekvatno nagrađen. Pošto ste vrlo pametan i racionalan znak, nastojte u svemu zadržati mjeru i nemojte se forsirati jer loše postavljen Saturn slabi obrambene sposobnosti. Ako ste u vezi, ne zanemarujte partnera i odvojite dovoljno vremena za starije članove obitelji.

 

Vaga (23.9. – 23.10.)

U svemu što poduzmete i započnete imat ćete mnogo sreće jer je u vašem znaku planet sreće i blagostanja Jupiter. Partnerstva, privatna i poslovna, trenutačno su vam izuzetno važna i naglašena, a s obzirom da tim područjima inače vlada vaš znak, imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo. Ako ste nekim čudom slobodni, vrijeme je za akciju jer postoji mogućnost fatalnih ljubavi.

 

Škorpion (24.10. – 22.11.)

Za pripadnike fiksnog, jakog i energičnom znaka ovo neće biti lak tjedan jer im vladavina Vodenjaka uvijek povećava razinu stresa, ali situacija će se smiriti za tjedan, dva. Pričekajte neko vrijeme s poslovnim pregovorima, koliko god bili nezadovoljni financijskom situacijom jer ćete se iscrpiti, a nećete biti zadovoljni ishodom. Posvetite se uobičajenim aktivnostima, prijateljima i partnerima.

 

Strijelac (23.11. – 21.12.)

Iako je vladar vašeg znaka Jupiter usporio hod, ovo je odličan tjedan za vaš znak, osobito na privatnom planu. Tranzitni Saturn u Strijelcu ne treba vas posebno brinuti jer to je planet koji će vam podariti disciplinu, odgovornost i koncentraciju, a svemu što sada započnete zajamčena je dugotrajnost. Komunikacijskim vještinama u sljedeća dva tjedna možete mnogo postići na poslu.

 

Jarac (22.12. – 20.1.)

Izazovno položeni Venera i Mars uzrokovat će mnogo nevolja u emotivnom životu, ali to nije razlog da se povučete u sebe ili udaljite od partnera. Ono što vas u ovom trenutku najviše zabrinjava i narušava međuljudske odnose je financijska situacija i karijera, ali i to će se vremenom stabilizirati, samo budite strpljivi. Podrška koju uživate u poslovnom krugu veća je nego što mislite.

 

Vodenjak (21.1. – 19.2.)

Do kraja tjedna traje vladavina vašeg znaka pa nastojte da ju što bolje iskoristite. Saturn vam jača imunitet i koncentraciju, a Jupiter povećava mogućnost dobitaka pa nemojte propuštati prilike koje vam nude ti generacijski planeti. Skladni planeti ljubavi i seksa obećavaju mnogo sretnih trenutaka u privatnom životu pa ni najveći slobodnjaci među vama neće odoljeti ljubavnom zovu.

 

Ribe (20.2. – 20.3.)

Trenutačno ste prilično pasivni i pomalo uspavani, ali za tjedan dana počinje vaša vladavina pa sve što se događalo „iza kulisa“ ili u vašim snovima može postati stvarnost. Meditirajte i pišite, uz malu pomoć vladara vašeg znaka Neptuna uskoro ćete moći ostvariti i iskoristiti svoje umjetničke i kreativne potencijale. Rođeni potkraj znaka i stariji predstavnici trebali bi pripaziti na imunitet.

Komentari: