PAN TAXI

PAMETAN IZBOR ZA BEZBEDAN I UDOBAN PREVOZ

Zaokupljeni svakodnevnim obavezama i uvek u trci sa vremenom, retko obraćamo pažnju u koji taksi sedamo. Kada nam se desi da uđemo u kola neprijatanog vozača ili izbegnemo saobraćajnu nesreću, tek onda počnemo da obraćamo pažnju na taksi udruženja. Sa vodećim taksi udruženjem u Novom Sadu  ,,Pan taxi”  ovakve neprijatnosti ne mogu da se dese jer oni prvenstveno brinu za Vašu bezbednu i udobnu vožnju u svakom trenutku.

Od svog osnivanja pa do danas ,,Pan taksi” pažljivo gradi imidž vodeće taksi kompanije čije se usluge baziraju na tačnosti, pouzdanosti, udobno opremljenim vozilima i bezbednom prevozu putnika. Udruženje je osnovano pre dvadeset četiri godine u Novom Sadu sa ciljem da svojim klijentima pruži siguran i kvalitetan prevoz na teritoriji grada, prigradskog ili vangradskog naselja. Vozni park se sastoji od 130 luksuznih automobila, sa ugrađenim GPS sistemom praćenja vozila u realnom vremenu, čija je prosečna starost pet godina. Uvek u koraku sa vremenom, kompanija se pobrinula da svaki putnik ima na raspolaganju besplatno korišćenje interneta (brz wi-fi internet u svim vozilima) za vreme vožnje. Najsavremeniji dispečerski centar omogućava brz odziv dispečera na telefonski poziv, SMS ili Viber poziv,  što skraćuje vreme čekanja vozila, istovremeno čini klijenta zadovoljnim i kompaniju stavlja daleko ispred svih konkurentskih taksi udruženja.

Pored standardnih taksi usluga kompanija ,,Pan taxi” je u stanju da ponudi i posebne usluge svojim klijentima kao što su: svakodnevna dočekivanja i transferi od i do aerodroma, kako ,,Nikola Tesla” u Beogradu, tako i svih ostalih aerodroma u regionu (Zagreb, Budimpešta, Temišvar…), najam vozila sa vozačem (jednodnevni, višednevni), prevoz  za posebne prilike – mladenaca, maturanata luksuznim vozilom (modelom koji sami izaberu, po potrebi okićenim), organizovani prevoz učesnika ili posetilaca sajmova, kongresa, sličnih skupova i manifestacija kao i plaćanje unapred dogovorenih usluga putem tekućeg računa za fizička i pravna lica. Oni se od drugih taksi prevoznika razlikuju ne po ceni već po kvalitetu. Njihovi vozači nisu namrgođeni i nervozni tokom vožnje, to su profesionalci u svom poslu koji će se u svakom trenutku truditi da Vam boravak u njihovom vozilu bude prijatan i da bezbedno stignete do svog odredišta.

Da bi izašli u susret kako lokalnom tako i stanovnicima van teritorije Novog Sada ,,Pan taksi” poseduje android aplikaciju (koju besplatno možete preuzeti sa Google Play Store-a) koja omogućava da naručite vozilo koje odgovara Vašim potrebama, rezervišete vreme i mesto polaska, kao i da izaberete broj putnika u vozilu.

Svima nam je bitna cena, na sajtu www.pantaxi.rs nalazi se kalkulator cene vožnje koji će Vam automatski izaračunati udaljenost i koliko košta Vaš prevoz, potrebno je samo da uneste adresu polaska i adresu dolaska.

Milioni zadovoljnih prevezenih putnika i pređenih kilometara su samo još jedan dokaz da kompanija ,,Pan taxi” sa razlogom može da kaže za sebe: ,,ISTO KOŠTA, VREDI VIŠE”!