Iskoristite vaučere za decu

iskoristite-vaucere-za-decu

Pixabay.com

Foto: Ilustracija

Za stanovnike Novog Južnog Velsa danas ističe niz vaučera koje je obezbedila državna vlada, pretežno kao pomoć porodicama s decom. Još samo ovog petka mogu se iskoristiti mogućnosti popusta za kupovinu školske opreme i pribora, kao i za upis dece na sportske i kreativne aktivnosti u vrednosti od ukupno 450 dolara.

Vaučeri koji ističu danas su Premier’s Back to School, Active Kids, Creative Kids i First Lap voucher.

Back to school (školski vaučeri)

Roditelji mogu da iskoriste ukupnu vrednost od 150 dolara za kupovinu školeske opreme i pribora. Tri vaučera od po 50 dolara mogu biti ikskorišćeni za kupovinu školske uniforme, cipela, torbi, tehnologije, udžbenika i za plaćanje ekskurzija. Ovi vaučeri mogu se upotrebiti samo u prodavnicama koje su registrovane za program Vlade Novog Južnog Velsa i možete ih proveriti na sajtu www.service.nsw.gov.au.

Active Kids (vaučeri za sport)

Ovaj program obezbeđuje 100 dolara za roditelje i staratelje dece upisane u školu, koji se mogu koristiti za troškove sportskih aktivnosti i aktivne rekreacije. Potrebno je da dete bude između četiri i po i 18 godina, da pohađa školu (bilo koji uzrast od vrtića do 12. razreda, uključujući i one koji se školuju kod kuće ili su upisani u TAFE srednju školu). Vaučerom mogu da se plaćaju upis, učešće i troškovi članarine kod odobrenog provajdera.

Creative Kids (vaučeri za kreativne aktivnosti)

Takođe 100 dolara koji se mogu iskoristiti za svako dete upisano u školu za plaćanje kreativnih aktivnosti kao što su umetnost, drama , časovi plesa, digitalnog dizajna, kodiranja i muzike. Obuhvaćena su sva deca od četiri i po do 18 godina.

First Lap (vaučeri za školu plivanja)

Roditelji i staratelji dece uzrasta od tri do šest godina, koja nisu upisana u školu, mogu da podnesu zahtev za vaučer od 100 dolara za troškove časova plivanja. Vaučer možete iskoristiti za program od najmanje pet časova, koji su ili dnevni ili nedeljni. Dete mora biti stanovnik Novog Južnog Velsa i navedeno na važećoj Medicare kartici.

Ukoliko još niste iskoristili neki od ovih vaučera za vašu decu, danas je poslednja prilika da to učinite.

Detaljnije