Snježani sa ljubavlju od Anđelke

Još jedna dobra duša sa drugog kraja sveta je proteklih dana mislila na samohranu majku Snježanu Plavšić Đurović iz Laktaša, koja pored karcinoma materice ima još 12 oboljenja, među kojima i cističnu fibrozu pluća i tešku osteoporozu. Reč je o našoj redovnoj čitateljki Anđelki Đurović iz Melburna, koja je Snježani uputila podršku u vidu dara od 100 dolara.

Navedeni novčani iznos već je prosleđen na Snježaninu kućnu adresu, a koliko je obradovao potvrdila nam je ova samohrana majka i veliki borac.

– Mnogo hvala toj divnoj ženi, neka je Bog čuva. Svaka pomoć nama je i više nego dobrodošla, jer kad čovek nema nikakvih primanja i zavisi od tuđe milostinje, to je i situacija izuzetno teška. Nama su uvek potrebni lekovi, ali isto tako i nužno da bismo opstali. Sada moramo posebno da se pazimo od korona virusa, koji bi po nas bio poguban. Ne mogu, a da se ne zahvalim i svim drugim dobrim ljudima koji su nas održali – kazala je Snježana, koja nema mesečnih primanja, jer zbog sinovljeve i svoje bolesti ne radi već duže od 10 godina.

Posle nekoliko operacija, hemioterapija i zračenja, dobila je nekoliko hroničnih bolesti, pa sada prima terapije za kosti svaka tri meseca. Sin joj je rođen sa retkom vrstom tumora jetre koji mora da se drži pod kontrolom. Gorak usud dodatno pritiskaju nemaština i nemogućnost da se sami izbore sa svime što je pred njima.

Чланак Snježani sa ljubavlju od Anđelke се појављује прво на Vesti online.

Original Article