Pomoc

Postovani,
zovem se Vladimir Ilic,zivim i radim u Nisu.
Pre nepunih dva meseca sa grupom kolega osnovali smo malu producentsku kucu koja se bavi izradom dokumentarnih(pretezno istorijskih)filmova,reportaza i kratkih serijala emisija. Jedna smo od retkih skolovanih TV ekipa u zemlji i jedna od najboljih TV ekipa u Nisu.
Zavrsio sam TV reziju na umetnickoj radionici “16:9” iz Beograda ciji su predavaci eminentni profesori sa FDU iz Beograda.
Ostatak ekipe je skolovan u obrazovnom centru RTS-a koji je u vreme vladavine Slobodana Milosevica prestao sa radom i postoji jos samo na papiru.

Upravo radimo na proizvodnji dokumentarno filma o Nikoli Kalabicu po knjizi “Istina o Kalabicu” autora Miloslava Samardzica koji je i koscenarista ovog filma.Ovim filmom zelimo da skinemo ljagu sa imena Nikole Kalabica koji je najvise blaceni nas vojskovodja u poslednjih 50-ak godina.
Zbog toga sto smo tek krenuli sa radom kao i zbog otvorenog interesovanja za ravnogorski pokret u Srbiji(i dalje je ovo komunisticka zemlja)susrecemo se vrlo cesto sa problemima finansijske prirode i to:
1.putni troskovi
2.nabavka DV kaseta
3.dnevnice(smestaj i hrana)

Da bi smo u dogovorenom roku (sredina avgusta) zavrsili ovaj film potrebne su nam donacije -za Vas skromne a za nas od presudnog znacaja.

Zahvalili bi smo se svakom donatoru time sto bi ste se pojavili na odjavnoj spici filma, kao i na omotima DVD-a i VHS kaseta.takodje bi smo Vas ili vasu organizaciju spomenuli na svim konferencijama za stampu i intervjuima.

Ako ste zainteresovani da pomognete izradu ovog itekako zanimljivog istorijskog i filmskog dela kontaktirajte me na sledecu adresu:lenjin2@yahoo.com ili lenjin2@hotmail.com

Unapred zahvalan