Pet činjenica koje niste znali o RAMIJU MALEKU (FOTO)

Rami Malek je dobitnik Zlatnog globusa za glavnu mušku ulogu u svetskom hitu Bohemijska rapsodija.

Film je, takođe, dobio ovu nagradu za najbolji film, Malek je trenutno u fokusu svih medija. Postoje neke činjenice koje, ipak, do sada nisu bile poznate.

1. Rami Malek ima brata blizanca
Rođen je i odrastao u Los Anđelesu pre 37 godina pod punim imenom Rami Said Malek u egipćanskoj porodici koji su iz Kaira emigrirali u SAD. Ima brata blizanca Samija kojeg je krio. Kako je priznao poznatom voditelju, Džimiju Kimelu, koristili su prednost identičnog izgleda kada su išli u školu pa su se smenjivali kada je to bilo potrebno. Malek ima i stariju sestru, koja je doktor u Vašingtonu.

BIT – 300×250

Pogledaj i ove vesti…


BOEMSKA RAPSODIJA je proglašena za NAJSLUŠANIJU pesmu…


Dugoočekivani filmski spektakl BOEMSKA RAPSODIJA STIGAO…

celebritynation/youtube/printscreen

2. U vezi je sa partnerkom iz filma Bohemijska rapsodija
Lusi Bojnton koja je glumila Meri Ostin, dugogodišnju partnerku i prijateljicu Fredija Merkjurija ima 24 godine i u vezi je sa Malekom. Za ovo se saznalo skoro, a prema rečima samog glumca, u vezi su 13 godina.

3. Malek tečno govori arapski
Iako je od rođenja živeo u Americi i pohađao škole na engleskom, Malek tečno govori maternji arapski. Kako sam kaže „odgajan je na arapskom“.

4. Išao je u školu sa poznatim glumicama
Braća Malek su išli u isti razred sa glumicom Rejčel Bilson, a sa Kirsten Danst je pohađao školu glume. Malek je za jedan američki časopis priznao kako je godinama bio zaljubljen u Danstovu.

5. Veliki je protivnik društvenih mreža
Poseduje naloge na Tviteru i Instagramu, ali je skoro neaktivan na njima. Priznao je da mu društvene mreže ništa ne znače i da sa prijateljima voli da se druži van interneta. Bez obzira što na Instagramu ima preko milion ipo pratioca njegov nalog sadrži samo tri slike.

Original Article