Film Hotel Beograd premijerno u bioskopima

Svečana austrijska premijera filma "Hotel Beograd" biće održana u Beču, u petak, 20. marta, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20:00h.

Po prvi put, Adria Film organizuje svečanu premijeru i u Minhenu, u bioskopu CinemaxX! Nemačka premijera će biti održana u četvrtak, 19. marta, sa početkom u 19:30h.

Na obe premijere gostuju glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, koji će svojim prisustvom uveličati ove događaje.

"Hotel Beograd" je priča o Pavlu (Miloš Biković), bogatom nasledniku i vlasniku prestižnog hotela Beograd, koji je poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće!

Glavne uloge tumače Miloš Biković i Dijana Pozharskaja, a u sporednim ulogama pridružuju im se Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Boris Dergaćov, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Aleksandra Kuzenkina, kao i mnogi drugi srpski i ruski glumci.

Film će premijerno biti prikazan u ostalim gradovima širom Austrije, Nemačke i Malte, u nedelju, 22. marta. Ulaznice za projekcije možete kupiti putem ovog linka.

VAŽNA NAPOMENA: Naša kompanija je jedina koja distribuira "Hotel Beograd" kao srpsku verziju, što podrazumeva da su svi dijalozi na originalnim jezicima – srpskom i ruskom. Za dijaloge koji su na ruskom jeziku postoje srpski titlovi.

The post Film Hotel Beograd premijerno u bioskopima appeared first on Adria Film.

Original Article