Film Ajvar premijerno u bioskopima Austrije i Nemačke

Svečana premijera filma "Ajvar" biće održana u Beču, u petak, 24. januara, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20:00 časova. Austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati glumci Sergej Trifunović i Vesna Čipčić, kao i durgi članovi ekipe filma.

"Ajvar" je film o bračnom paru Vidi (Nataša Ninković) i Banetu (Sergej Trifunović), koji već duže vremena žive u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Glumačku okosnicu filma čine Nataša Ninković i Sergej Trifunović, koji tumače glavne uloge, a njima se pridružuju Vesna Čipčić, Gordan Kičić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić i mnogi drugi.

Nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film "Ajvar" u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Villachu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 26. januara, u bioskopima lanca Cineplexx, u terminima od 18:00 časova

Nemačka publika imaće priliku premijerno da pogleda film u nedelju, 2. februara, u sledećim gradovima: Augsburg, Berlin, Hamburg, Hannover, München, Offenbach, Sindelfingen, Stuttgart, Düsseldorf, Bonn, Frankfurt, Karlsruhe, Villingen-Schwenningen, Memmingen i Mannheim.

Ulaznice za projekcije možete kupiti putem ovog linka.

The post Film Ajvar premijerno u bioskopima Austrije i Nemačke appeared first on Adria Film.

Original Article