Ovi horoskopski parovi su najbolji roditelji! Uz njih deca osećaju ljubav i sigurnost

Neki horoskopski parovi mogu da budu sjajni roditelji, zbog toga što se odlično razumeju.

Ovi horoskopski znaci su odlični roditeljski parovi:

Vaga i Lav

Toplinu i harizmu Lava upotpunjuje nepristrasnost Vage. Zajedno uspostavljaju radosno i uravnoteženo roditeljsko partnerstvo.

Jarac i Bik

Jarac i Bik dele utemeljenu i pragmatičnu filozofiju roditeljstva. Njihova stabilnost i posvećenost porodici obezbeđuju sigurno i podsticajno okruženje za razvoj dece.

Devica i Jarac

Jarčevu disciplinu i odgovornost dopunjuju praktičnost Device i usmerenost prema detaljima, što ih čini pouzdanim i organizovanim roditeljskim timom.

Foto: pexels.com

 

Rak i Bik

Bik i Rak dele duboku emocionalnu vezu, što ih čini brižnim i odanim roditeljima. Stabilnost Bika i osetljivost Raka stvaraju sigurno okruženje pune ljubavi.

Vodolija i Strelac

Avanturistička priroda Strelca kompatibilna je sa Vodolijinim inovativnim i tolerantnim stilom roditeljstva. Zajedno deci stvaraju dinamično i intelektualno stimulativno okruženje.

Lav i Strelac

Kombinacija Lavove samouverenosti i Strelčevog žara dodaje uzbuđenje i pozitivnost njihovom roditeljskom stilu, što ih čini odličnim roditeljima. Oni podstiču svoju decu da slede svoj poziv i prihvate životne avanture.

Foto: pexels.com

 

Vaga i Blizanci

Vagin osećaj za ravnotežu i harmoniju dopunjuje prilagodljivost Blizanaca. Zajedno stvaraju intelektualno podsticajnu i harmoničnu atmosferu koja podstiče kreativnost i saradnju.

Rak i Škorpija

Oni dele intuitivan i emocionalan afinitet koji neguje duboko brižan i podržavajući roditeljski odnos. Njihova sposobnost da razumeju decu i povežu se sa njihovim emocijama pruža deci dubok osećaj sigurnosti i privrženosti.

Jarac i Ribe

Intenzitet i odlučnost Jarca uravnoteženi su osetljivošću Riba. Ovaj par neguje empatično roditeljstvo koje neguje duboke veze i omogućava razumevanje sa decom, piše AstroHelp.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovi horoskopski znaci pronalaze utehu u hrani! Otkrijte da li ste među njima

sledeća vest

Detaljnije