ОЧЕКУЈЕ СЕ УСКОРО ГАШЕЊЕ САЈТА СРПСКА ИСТОРИЈА

ОЧЕКУЈЕ СЕ УСКОРО ГАШЕЊЕ САЈТА СРПСКА ИСТОРИЈА

Поштовани читаоци сајта СРПСКА ИСТОРИЈА,

Саопштавамо да смо поново у проблему око емитовања нових текстова, тачније уноса, због великог оптерећења и вируса који су поново напали сајт. Приметили сте задњих месец дана да иста фотографија прати све текстове, тако је кренуло.

Ресурси су комплетно искоришћени и због тога читалац добија поруку о грешци, односно прекид у раду сајта, због превелике оптерећености у раду сајта и посете сајту. Тако да се прави проблем у заузећу процесора, меморије…

Тако да је сајт Српска историја достигао дозвољене ЦПУ и РАМ лимите дељеног хостинга, тако да је потребано јаче хостинг решење, а то изискује велике финансијске трошкове.

Наш целокупан свакодневни рад се заснива на добротворном раду и није профитабилан, и без икакве финансијске надокнаде или бенефита.

Сајт није под финансијским, политичким и идеолошким утицајем ни једне политичке опције или организације.

Рекламирање у виду плаката на сајту СРПСКА ИСТОРИЈА нема ценовник. Рекламе које се виде су пријатељи сајта СРПСКА ИСТОРИЈА.

То нам се дешава баш када је сајт „Српска историја“ прерастао је у прави бастион, ризницу историјског знања, што говори велика посећеност. Више од 15.000 улаза дневно са различитих IP адреса бележи овај историјски сајт.

И поред свих напора и тешкоћа (обарања сајта, хаковања) који нас прате… изгледа да ће ова платформа бити ускоро угашена.

Наша жеља је да останемо независни, другачије не желимо да радимо, то је наш став од оснивања.

Без помоћи, за израду новог сајта тешко да ћемо моћи поново да се покренемо, после скоро шест година непрекидног рада.

Ђорђе Бојанић, главни уредник сајта СРПСКА ИСТОРИЈА

контакт bojanic73@gmail.com

Прегледа:
235

Category: Новости – ДешавањаOriginal Article