Novi autobusi na liniji Cirih – Beograd

Od kraja prošlog meseca beogradski prevoznik „Lasta“ poceo je ponovo da, novim i udobnim autobusima, povezuje Beograd i Cirih. „Lasta“ je ovaj švajcarski grad sa domovinom povezala redovnom linijom i u partnerskom odnosu sa poznatom ciriškom turistickom firmom „Feral travel“. Sve do jula putnici ce moci novim vozilima „Laste“ i „Feral travela“ da tri puta nedeljno (sredom, cetvrtom i petkom) putuju iz Ciriha za Beograd (polazak u 17 sati sa autobuske stanice), a iz Beograda utorkom, sredom i subotom (polasci u 18 sati sa autobuske stanice). Od jula „Lasta“ i „Feral travel“ uvode još jedan polazak, tako da ce putnici od tada moci cetiri puta nedeljno vrhunskim turistickim autobusima da putuju izmedu Švajcarske i Jugoslavije.
„Feral travel“ je za putnike koji putuju dalje od Beograda obezbedio produžetak vožnje, uz minimalnu doplatu, klimatizovanim mikrobusevima ili autobusima u slucaju veceg broja putnika.
Cene karata za prevoz iz Ciriha do Beograda ostaju nepromenjene, iako su u saobracaj uvedeni novi autobusi: povratna karta košta 220 franaka, jedan pravac 130 franaka, a doplata za vožnju dalje od Beograda iznosi samo 30 franaka.
Rezervacije za prevoz od Ciriha do Beograda su obavezne i obavlja ih „Feral travel“ u Cirihu tel. 01/368 44 44, a prijem putnika je omogucen pored stanice u Cirihu i St. Galenu još i na stajalištima na autoputu kroz Švajcarsku (Kemptal, Forenberg, Thurau, St. Margarethen).