Komentar na odluku Ustavnog suda

SUDITE IM U ODSUTNOSTI

Ako je Marko Milosevic nudio za likvidaciju pok.Djindjica 5mil.i ako Mira Markovic zivi u najelitnijem delu Moskve u vlastitoj vili , ima vlasnistvo luksuznih rezidencija u Srbiji, ako poseduju bogastvo iz opljackane Srbije sto je evidentno i uz mnoga lica koja su svedoci,….ako…

Neka sami sebi placaju odbranu !

Sto se tice Srbije , ona treba da podigne optuznicu (u odsutnosti tuzenog lica)i da ga tereti za pljacku i istorisko upropascavanje Zemlje.
Gde su druga lica iz porodice Srpskog „Don Korleona“?
Sudite, u prisustvu ili odsutnosti – kao sto su i vaspitaci i duhovni oci Milosevic familije cinili i to, najvecim i zasluznim rodoljubima!

Ako Srbija ima novac za zastitu svojih upropastitelja , onda MORA da ima novac za obestecenje mnogobrojnih zrtava i njihovih porodica nastradalih za vreme pogubne vladavine komunistickog samodrzca!

Srbijo progovori po savesti!

Vi koji ste manjina ,ipak ste snazniji od kontamirane vecine koja je potopljena u greh prestala da postuje ljudski moral !
Manjina ste brojcano. Ali vasa snaga lezi u zdravlju duha koji se buni ,protiv mutantne vecine koja je izgubila lik obozenog coveka koga boli :nepravda ,nasilje , zlocin i prevara!

Trebite „gubu iz torine“to su gnojne rane na telu majke Srbije koja lezi oburvana na pleca decenijama ciji ropac samrtnika, gusi mnostvo ljudi pretvorenih u crve!

Cestiti narode Srbije ,vi koji ste usamljeni medju bukacima majstorima za lazi,ne dozvolite da sudjenje Milosevicu prikazuju kao sudjenje Srbiji!

Onaj ko je presudio nama ne moze biti simbol nasega stradanja !

Moze biti samo ono sto jeste – nepomenik koji je podrio nase temelje ;zive i nezive, srusio vekovna uporista i krvlju praotaca natopljenu grudu poklonio vekovnim neprijateljima .
Neka se cuje o njemu , neka se dobro vidi pod uperenim svetlima !
Istorija ce sloziti pravicno sve izlomljene komade kroz misaono oko onih koji ljube istinu
Takvih ima! Takvi pristizu!

Kada se slegnu glasovi bukaca sa raznih strana ,kada se pod nadirucom svetloscu umore ,ostace samo ogoljena istina.Suzena tragedija krstonosnog Srpskog naroda, koga je Evropa usled svoje otudjenosti kroz greh, odbacila i predala celjusti komunizma .
Posledicno je iznedren Milosevic iz tog pogubnog kala !

Nesrbin medju Srbima ,guja u nedrima – razlomio je srpsku krvavu pogacu drekavcima i vucima!