Izvršene korekcije na web sajtu Ministarstvu dijaspore

by dijaspora

IZVRŠENE KOREKCIJE NA VEB-SAJTU MINISTARSTVA DIJASPORE

DOSITEJ ZAMENIO DRAŽU, CRNJANSKI SVETOG SAVU

Ministarstvo za dijasporu Republike Srbije saopštilo je juče da je izvršena korekcija na njihovoj zvaničnoj internet-prezentaciji(wwwj.mzd.sr.gov. yu):. Na veb-sajtu od juče je, odmah ispod zaglavlja ministarstva, umesto fotografije Draže Mihailovića postavljena slika Dositeja Obradovića. Pored Dositeja je Vuk Karadžić, a slede Nikola Tesla i Mihailo Pupin. Umesto svetog Save je Miloš Crnjanski. Nijedna od fotografija više nije interaktivna, jedino se sa mape Srbije stiže do internet-prezentacije Vlade Republike Srbije.
“Nastavljamo rekonstrukciju sajta i očekujemo da će u decembru biti evidentne i druge pozitivne promene”, saopštila je Informativna služba ministarstva.
Na veb-prezentaciji ministarstva, o čemu su “Vesti” pisale, klikom na pomenute fotografije stizalo se na internet-prezentacije stranih država, a sa mape Srbije stizalo se na sajt sa podacima o Srbiji, na engleskom jeziku, na sajtu američke obaveštajne službe CIA.
Ministarstvo se zahvaljuje medijima koji su primetili i skrenuli pažnju na neadekvatne linkove, na koje su vodile pojedine fotografije na sajtu ministarstva.

Related Posts