I MI KONJA ZA TRKU IMAMO !

AQOS ULAZI U TRKU SA NAJPOZNATIJIM SVETSKIM BRENDOVIMA AUTOMOBILA VISOKE KLASE

Ako ste mislili da su samo ajvar, sarma, sir, kajmak i rakija ono čime se mozemo pohvaliti u svetu , grdno ste se prevarili? Ono sto će uskoro biti još jedan od naših aduta u svetu je automobil iz Srbije kompanije Aqos Tehnologies.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies

Bogatu ponudu na  tržištu automobilske industrije upotpuniće i novi Aqos automobili a jedan od  prototipa će biti predstavljen već početkom naredne godine na nekom od predstojećih sajmova.  Kompanija Aqos Tehnologies iz Srbije i njihov vođa tima i glavni dizajner Saša Milovančević veruje da će   novim dizajnom, kvalitetom materijala i tehnologijom, automobile Aqos postavi na visoku poziciju u svetu automobilizma.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies

Aqos Tehnologies je deo međunarodnog tržišta visoko- tehnoloških proizvoda a cela evolucja procesa Aqos auta je kulminirala ulaskom određenih članova u tim sa vrlo bogatim znanjem i idejama i željom za ostvarenje ovog projekta. Tim čini i grupa priznatih stručnjaka i profesionalaca iz Srbije, Velike Britanije, Italije i Nemačke koji već godinama rade na razvoju i usavršavanju Aqos-a.

Aqos Tehnologies je deo međunarodnog tržišta visoko- tehnoloških proizvoda a cela evolucja procesa Aqos auta je kulminirala ulaskom određenih članova u tim sa vrlo bogatim znanjem i idejama i željom za ostvarenje ovog projekta. Tim čine i grupa priznatih stručnjaka i profesionalaca iz Srbije, Velike Britanije, Italije i Nemačke koji već godinama radi na razvoju i usavršavanju Aqos-a.
Aqos Tehnologies

Dosadašnji proces tehnologije i pogona automobila zasitio je tržiste uslovno rečeno „jednim automobilom u više oblika i transformacija“ a  ono nad čime imamo prednost u trci sa konkurencijom je drugačiji i savremeniji pogled na budućnost auto industrije, kaže Saša Milovančević koji je postigao određene uspehe u dizajniranju postojećih automobila i sarađivao sa većinom svetskih proizvođača automobila.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies

U planu je serijska priozvodnja određenih modela Aqos-a i serija luksuznih sportskih modela visokih performansi koji će moći da stanu na crtu najvećim svetskim proizvođačima luksuznih automobila. Momenat sinhronizacije dve stvari, potrebe civilizacije i tehnologije je trenutak za rađanje novog brena Aqos u auto industriji.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies solar

I to nije sve, Aqos Tehnologies razvija i seriju solarnih automobila koji već sada privlače posebnu pažnu u svetu. Sklad estetike, funkcionalnosti i solarne tehnologije je primarni cilj Aqos-a. Aqosovim razvojem film solarnih ćelija sa odličnim  karakteristikama i fleksibilnošću postignuto je to da se kod automobila ne narušava estetika već se tekstura moze iskorisiti kao umetnički motiv.

Aqos Tehmologies
Aqos Tehnologies solar

više informacija na zvaničnom sajtu Aqos Tehnologies-a    http://aqos.co.uk

za Srpsku Televiziju S.L