Hristos među nama!

Hristos među nama!

Pravoslavna omladina Knešpolja Vas poziva da pomognete izgradnju crkve Pokrova Presvete Bogorodice u Knešpolju – Republika Srpska. Knešpolje je poslije Kosova polje najstradalnije srpsko polje i jedino srpsko polje koje nema saborne crkve!

Iskreno vas molimo i ne pitamo za mnogo neko koliko možete u vrijednosti jednog, dva ili više dolara… da bi se i Srbi Knešpolja imali gdje okupljati i Bogu moliti. Ovaj je narod za izgradnju crkve dao koliko je imao. Plod toga je ozidana crkva. I mala pomoc će ovim ratovima, progonima i pritiscima prorijeđenim knešpoljskim ljudima donijeti nadu jer će Knešpoljci osjetiti da nisu sami. Ako stigne bilo kakva vaša pomoć, znaće vam zahvaliti.
Svaka vaša pomoć i preporuka onima koji to mogu, bila bi od neprocjenjivog značaja, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve informacije. Na našem sajtu moći ćete pročitati imena onih koji su bili u mogućnosti da pomognu. Imena će se ažurirati jednom mjesecno.

Kako da vam zahvalimo?
Upišite imena svojih živih i preminulih u knjigu pomena. Njihova imena će se pominjati na svakoj Svetoj Liturgiji. Svakako i oni koji nisu u mogućnosti da pomognu mogu upisati imena!

SREćAN VAM BOŽIć I NOVA GODINA

p.s. Molimo vas da ovaj e-mail pošaljete na još nekoliko adresa!

http://www.coknezica.com/