Dnevni horoskop za ponedeljak 12. februar! Ovnove čeka strastvena afera, Lavovi privlače novac

dnevni-horoskop-za-ponedeljak-12.-februar!-ovnove-ceka-strastvena-afera,-lavovi-privlace-novac
Početak nove sedmice najbolje stvari donosi upravo Lavovima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Moguća strastvena afera na putovanju ili sa nekim iz inostranstva. POSAO: Imaćete zaista i više posla nego što želite. Moguće je čak da se preforsirate. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da će vam partner prirediti ljubomornu scenu. To će vas uvrediti i napraviti problem u odnosu. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko je daleko ili ćete imati prilike da upoznate nekoga ko živi daleko, a ko će vam se dopasti. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK

LJUBAV: U potrazi ste za nečim nesvakidašnjim, zbog čega ćete sanjariti o nekome ko je nedostižan. POSAO: Mogući problemi i kvarovi sredstava za rad, kao i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV 

LJUBAV: Bićete iznenađeni time kako lako dobijate ono što želite, ali danas nećete u tome naći radost. POSAO: Lako možete privući novac za bilo kakav projekat. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Danas bi mogli da osećate emotivnu povređenost, jer će partner biti vrlo distanciran. POSAO: Doživećete pozitivne promene u ovoj sferi i to će probuditi vaš entuzijazam. ZDRAVLJE: Upale.

VAGA

LJUBAV: Neko će pokazati interesovanje, ali na napadan ili agresivan način, što će vas pokolebati. POSAO: Možete doživeti izvesne promene na finasijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete razloga da budete puni nade, možete očekivati srećne događaje. POSAO: Imaćete energije da ostvarite sve što zacrtate, a pratiće vas i srećne okolnosti.  ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće su tenzije u odnosu, ako ste u dužoj vezi, jer ćete imati prevelika očekivanja od partnera. POSAO: Imaćete manjih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Alergija.

JARAC 

LJUBAV: Postoji šansa da neka vrlo strastvena osoba pokaže interesovanje. POSAO: Moguće je da ćete preterano trošiti ili neracionalno ulagati, ohrabreni napretkom u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vaša sposobnost lake komunikacije će vam danas biti od velike koristi. Šarmatan razgovor i komplimenti. POSAO: Dobit u oblasti umetnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi.

RIBE 

LJUBAV: Bićete rastrzani između ličnog i poslovnog života i teško ćete naći energije za sve. POSAO: Pokrenućete neki novi posao ili projekat. Uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Stres.

3 horoskopska znaka koji su najluđi u Zodijaku - jedan je

sledeća vest

Detaljnije