DA LI JE SADA MOMENAT ZA RATIFIKACIJU SPORAZUMA IZMEDJU RUSIJE, BELORUSIJE I SRBIJE?

Posle danasnjeg samita EU na kome je francuski predsednik Sarkozi prosto ucenio Srbiju da prizna nezavisnost Kosmeta i naveo da je to jedan od uslova za pristupanje Srbije EU, mislim da je izlisno bilo sta preduzimati u saradnji sa EU i nazivati ih prijateljima. Napominjem da je prijateljstvo izmedju Francuske i Srbije nastalo upravo u ratu koji je poceo napadom na Srbiju koja nije prihvatila ultimatum Austro-Ugarske, a nece ni sada prihvatiti Sarkozijevu ucenu. Srpski narod je isti bio i 1389. i 1804. i 1912. i 1914. i ostao je u pogledu pretnji i ucena isti od tada do dana danasnjeg, jer evolucija nije uticala na srbe da pocnu da trpe ponizenja, vec ih je ucvrstila da mogu da se suprostave svakoj napravdi, a pogotovu ih je ucvrstila da prijatelje koji su spremni da izdaju njihovu zemlju odbaci kao takve. Prosto ne mogu da verujem da je jedna slobodarska Francuska mogla da izrodi izdajicu prijatelja. Francuzi moraju da se pitaju da li ih Sarkozi predstavlja onakvima kakvi jesu ili je i njih izdao. Za izdaju svoje zemlje skoro u 90% zemalja zaprecena je smrtna kazna.

Sarkozi je pravnik po struci, a advokat po zanimanju i bas je cudno da on licno ucenjuje Srbiju. Izgleda da mu je struka u drugom planu jer ne postuje pravo i predlaze i navodi druge na zlo za koje je resio da ga ucini, a to je da prizna nezavisnost Kosmeta. U Srbiji se ljudi koji ne postuju pravo zovu kriminalci, a pravnici i advokati kojima pravo nije na prvom mestu su prljavi advokati. Zasto to radi, pitacu ga u nekoliko narednih recenica.

Da li ste gospodine Sarkozi vlasnik nacega na Kosovu i Metohiji?

Da li ste primali novac za svoju predsednicku kampanju od kosovara, kako Vi nazivate kosovske albance?

Da li je Vas ministar inostranih poslova gospodin Kusner vlasnik necega na Kosovu i Metohiji?

Da li Vas je gospodin Kusner upoznao sa bilo kim koga on zna iz Pristine iz perioda kada je bio sef UNMIK-a?

Da li ste kao advokat pisali neki ugovor ili potpisali bilo kakav ugovor sa UNMIK-om?

Da li imate udeo u kompaniji mobilne telefonije ’’Vala 900’’ na Kosovu i Metohiji, ciji je pozivni broj isti kao za Knazevinu Monako +377(0)44 … … ?

Da li gospodin Kusner ima udeo u kompaniji ’’Vala 900’’ na Kosovu i Metohiji?

Da li znate ko je sve vlasnik kompanije ’’Vala 900’’ na Kosovu i Metohiji?

Da li … ?

Da li … ?

Da li … ?

Da li Vi imate prijatelje i da li mozete nekom da budete prijatelj?

Da li … ?

Da li … ?

Da li … ?

Da li ste nam danas rekli da je vreme da se ratifikuje sporazum izmedju Rusije, Belorusije i Srbije?

U ALEKSANDROVCU 15.12.2007.