7 tajni srećnijeg života

Foto:Pixabay/Pezibear

Sreća se, ipak, ne traži. Ona se događa usput.

Međutim, kako je naša sreća u našim rukama, zašto ne biste isprobali 7 malih svakodnevnih saveta, i sledećeg vikenda postavili sebi jednostavno i neopterećujuće pitanje – Da li se smešim barem malo više nego pre nedelju dana?

Pokušajte, lako je:

1. Nasmešite se, makar osobi koju ste sreli u prolazi. Neko će vam sigurno uzvratiti osmehom, a tu kreće lučenje serotonina.

2. Okupajte se i promenite posteljinu, jer nema boljeg osećaja kada se čisti uvalite u mekanu posteljunu koja miriše na omekšivač.

3. Koristite svaku priliku da slušate muziku koju volite i ne zaboravite da to možete raditi i na ulici sa slušalicama – pa šta ako pomislite da ste u nekoj reklami u kojoj ide vesela pesma a ljudi plešu na ulici?

Pogledaj i ove vesti…


Ako od odmora želite samo leškarenje i zabavu –…


10 jutarnjih navika koje će vam promeniti uobičajan tok…

Nazad

Napred

1 od 20
AD PLACEHOLDER 300×250 4. Stavite baš taj crveni karmin koji volite i obucite štikle – jer kakve veze ima što ste u kući i što nema nikoga!?

5. Ponekad zaboravite na dijetu i počastite se omiljenim jelom – bio to neki ukusan kolač ili npr. pohovana paprika sa sirom.

6. Nemojte čuvati stvari za specijalne prilike – svaka prilika je specijalna i treba da uživate u toj kristalnoj čaši dok ispijate vino.

7. Zatvorite vodu dok perete zube ili sapunjate kosu i pomislite kako ste doprineli makar malo očuvanju životne sredine.

Svi su na plaži, a vi i sutra radite?!

Original Article