Tjedni horoskop od 22. do 31. srpnja 2017.

Ovan               (21.3. – 20.4.)

 

U nedjelju počinje dinamično i vrlo harmonično razdoblje za vaš znak. Osjetit ćete snažan priljev energije i optimizma,  a pošto vaš vladar Mars i Sunce tranzitiraju petu kuću, bit ćete skloni avanturama, društvu i zabavi, igri i sportovima pa će vam tjedan naprosto proletjeti. Skladna Venera govori da ćete u ljubavi također biti uspješni, a u uži izbor idealnih partnera ulaze Blizanci i Lavovi. Na poslu ćete biti aktivniji i prodorniji nego u prethodnom razdoblju.

 

Bik                  (21.4. – 20.5.)

 

Ovaj tjedan završava vrlo ugodno i prilično mirno razdoblje za vaš znak. Vladavina Lava uvijek vam donosi mnogo napetosti i stresa, a tranzitni planeti u tom vatrenom znaku bit će pravi izazov za vašu stabilnu i pasivnu narav. Zbog kvadrata Sunca i Marsa lako ćete se nervirati i brzo umarati, a povremeno možete imati problema i s potiskivanjem agresije. Vladarica Venera do kraja tjedna vam tranzitira drugu kuću pa se usredotočite na posao i prihode.

 

Blizanci           (21.5. – 21.6.)

 

Pred vama je još jedan dobar i obećavajuć tjedan, u kojemu će vam sve polaziti za rukom. Božica ljubavi i ljepote Venera do kraja mjeseca ostaje u vašem znaku pa ćete se uz dobar izgled moći pohvaliti uspješnim ljubavnim životom i osvajanjima. Potkraj tjedna vaš vladar Merkur ulazi u Djevicu pa će vam splasnuti radni elan i koncentracija. Pojačajte oprez od srijede da ne napravite kakvu štetu. Hobiji i honorarni poslovi povećat će vam budžet.

 

Rak                (22.6. –  22.7.)

 

Sunce i Mjesec boravit će tijekom vikenda u vašem znaku pa ćete sve promatrati kroz prizmu emocija. Nemojte se previše baviti sobom, radije težište prebacite na financije jer vam planeti u drugoj kući nude mnogo prilika za zaradu. Odlično ćete funkcionirati u partnerstvima, sami i u timu. Skladan Merkur naglasit će vaše komunikacijske i spisateljske vještine, brzinu i pokretljivost. Sve što započnete u ovom tjednu, moći ćete finalizirati i naplatiti u sljedećem.

 

Lav                 (23.7. – 22.8.)

 

Vladavina vašeg znaka ove godine počinje pod izuzetno skladnim i poticajnim planetarnim aspektima. Privlačit ćete pozornost izgledom, seksepilom i samouvjerenim nastupom pa u osvajačkim pohodima nećete imati konkurencije. Trigon Merkura iz Lava s Uranom naglasit će vaše intelektualne sposobnosti, elokvenciju, originalnost i dar za glumu/dramu. S obzirom da vaš znak tranzitira prodorni i borbeni planet Mars, možete se izboriti za sve što poželite.

 

Djevica           (23.8. – 22.9.)

 

Tjedan će obilježiti opozicija božice ljubavi Venere i sporog i racionalnog Saturna, a to je aspekt koji preispituje i hladi ljubavne odnose. Nezadovoljstvo osobnim životom moglo bi se odraziti na poslovni, ali nemojte se zbog toga nervirati ni paničariti. Venera je brz planet pa će se situacija smiriti već potkraj tjedna. Vaš vladar Merkur u srijedu ulazi u vaš znak i u njemu će boraviti mjesec dana pa u tom razdoblju možete mnogo postići u profesionalnom životu.

 

 

Vaga               (23.9. – 23.10.)

 

Skladni planetarni aspekti pratit će vas i u ovom tjednu, s tim da vam vladavina prijateljskog Lava donosi više akcije i uzbuđenja, pozitivnih promjena i bogat društveni život. Mala kriza u osobnim odnosima moguća je u ponedjeljak i utorak, osobito ako ste u vezi s Jarcem, ali vi ste znak koji je zadužen za balans i harmoniju pa neće biti nikakve štete niti povrijeđenih. Što se tiče financija i poslovnog života, tu ćete imati mnogo sreće i podršku poslovnih krugova.

 

Škorpion         (24.10. – 22.11.)

 

Dobro se odmorite za vikend jer od ponedjeljka počinje prilično naporno razdoblje za vaš znak. Kvadrat Sunca i Marsa iz Lava slabi vam energiju i povećava agresiju u kontaktima s drugim ljudima. Iako ste po prirodi borac, umarat će vas i iscrpljivati stalni sukobi i odmjeravanje snaga s konkurencijom. Venera je neutralno položena pa za ljubav nećete imati vremena ni snage. Opustite se meditacijom i ne pretjerujte sa sportskim aktivnostima.

 

Strijelac          (23.11. – 21.12.)

 

Vladavina prijateljskog Lava uvijek je dobro razdoblje za vaš znak, a skladni planetarni aspekti pokazuju tjedan kakav čovjek može samo poželjeti. Venera će do kraja mjeseca tranzitirati sedmu kuću partnera pa ćete u ljubavi imati mnogo sreće i zadovoljstva. Skladni Sunce i Mars podižu razinu energije, bude libido i strast za avanturama pa ćete juriti iz akcije u akciju. Tu je na kraju i dobar Jupiter, vaš vladar, a to znači da financijski odlično stojite.

 

Jarac              (22.12. – 20.1.)

 

U subotu završava vladavina Raka pa ćete od nedjelje biti mnogo opušteniji, mirniji i zadovoljniji. Lav je neutralan znak u odnosu na vaš pa u ovom tjednu neće biti značajnijih događaja. Merkur u srijedu prelazi u vama naklonjenu Djevicu i u njoj ostaje mjesec dana pa ćete uspješno surađivati sa strancima, a imat ćete koristi i od putovanja. Dobre rezultate možete polučiti i u sferi obrazovanja, marketingu i promociji, zdravstvu i radu sa ženama.

 

Vodenjak        (21.1. – 19.2.)

 

Sunce i Mars u opoziciji crpe vam energiju i povećavaju mogućnost sukoba s okolinom. Iako nesuglasice i nesporazume rješavate razgovorom, bit ćete pravi mamac za agresivne tipove. Skladna Venera i dva planeta u sedmoj kući pozivaju da aktivirate ljubavni život i društvene kontakte pa nemojte trošiti vrijeme i energiju na gluposti i ljude koji negativno djeluju na vas. Obnovite znanje stranih jezika jer vam Jupiter otvara velike poslovne mogućnosti.

 

Ribe                (20.2. – 20.3.)

 

Sunce i Mars u šestoj kući usmjeravaju energiju i pozornost na tekuće poslove, zdravlje i odnose s kolegama. Retrogradni Neptun u Ribama i Saturn u kući karijere veće i značajnije poslove stavljaju na čekanje, ali to vam u ovom trenutku odgovara. Izazovno položena Venera te Merkur u kući partnera najavljuju vrlo zanimljivo razdoblje u privatnom životu. Privlačit će vas intelektualni tipovi, a pripadnik Djevice ili Blizanaca mogao bi vam biti fatalan.

Komentari: