Sve mi je teže

Teško bolesna i usamljena penzionerka Rada Simić iz Šapca nikako da izađe iz začaranog kruga nesreće. Ovo potkrepljuje i sama činjenica da je sve lošijeg zdravstvenog stanja, a ne može ni otići lekaru da sazna da li joj se možda karcinom vratio. Dane provodi u nesnosnim bolovima, a nema dovoljno ni za hranu ni za lekove.

– Meni nema ko da pomogne, osim dobrih ljudi. Samo zahvaljujući njima još sam u životu, iako ovo odavno već život nije – iskreno će Rada, koja je pre nekoliko godina obolela od karcinoma bešike.

Kada se kasnije proširio na ostale unutrašnje organe, bešika joj je odstranjena, kao i reproduktivni organi, a na stomak joj je izvedena stoma. Pored toga ima brojne zdravstvene probleme s kičmom, vidom, ali i s visokim šećerom. Situacija je naglo pogoršana od kada je polomila nogu.

– Tog dana kada sam slomila nogu, kola su naglo krenula nizbrdo. Slaba sam i često po čitav dan provedem u postelji. Ne osećam se dobro i nisam dobro, a nemam više novca ni za najosnovnije lekove, niti mogu u bolnicu zbog korona virusa da uradim skener abdomena. Svaka pomoć mi je dobrodošla – rekla je Rada Simić, kojoj naši verni čitaoci pomažu da preživi već više od dve godine.

Kontakt za pomoć

Penzija Rade Simić iznosi svega 110 evra, a kada joj se od toga oduzmu rate po dugovanju za struju i grejanje, njoj ostaje 20 evra da se snađe kako ume i zna. Živi u socijalnom stanu koji je dobila od opštine. Ko može i želi da pomogne Radi da ima bar za najosnovnije, može da izvrši uplatu na njen žiro-račun u Poštanskoj štedionici: 200-37445746-36 ili je kontaktirati putem telefona na broj: +381 64 26 86 135.

Чланак Sve mi je teže се појављује прво на Vesti online.

Original Article