Sutra tačno u 11:38 časova stiže neverovatan događaj! Mlad Mesec u Lavu donosi sreću za 3 horoskopska znaka

Pred nama je važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec koji nas očekuje 16. avgusta u vatrenom znaku Lava.

Mlad Mesec u Lavu simbolizuje novi početak, koji će biti izražen u intervalu od naredne dve nedelje, tako da u zavinosti od vašeg znaka ili podznaka, sutra je momenat da započnete nešto novo.

Svaki horoskopski znak osetiće moć mladog Meseca u Lavu, koji će doneti jedan novi životni ciklus.

Lav je astrološki znak koji se često povezuje sa osobinama kao što su strast, kreativnost, samopouzdanje i ekspresivnost. Kada se mladi Mesec dešava u znaku Lava, to može doneti poseban energetski uticaj.

Foto: unsplash.com

 

Evo nekoliko mogućih tumačenja mladog Meseca u Lavu:

Kreativnost i ekspresija

Lav je poznat po svojoj sklonosti ka umetničkom izražavanju i kreativnosti. Mladi mesec u Lavu može podstaći vas da istražujete svoju kreativnu stranu, bilo da je to kroz slikanje, pisanje, glumu ili bilo koju drugu umetničku aktivnost.

Samopouzdanje 

Lav je povezan sa samopouzdanjem i osećajem lične vrednosti. Ovaj mlad Mesec može vam pomoći da se bolje povežete sa svojim unutrašnjim sjajem i da radite na izgradnji pozitivnog samopouzdanja.

Novi početak

Mladi Mesec se često tumači kao vreme za nove početke. U Lavu, to može značiti da je idealno vreme da započnete nove projekte ili se posvetite ciljevima koji su usmereni ka ličnom napretku i rastu.

Foto: pexels.com

 

Izražavanje emocija

Lav je strastven i emotivan znak. Mladi mesec u ovom znaku može vam pomoći da otvorite svoje srce i izrazite svoje emocije na iskren i autentičan način.

Drugarstvo

 Lav je društven i voli pažnju. Ovaj mladi mesec može doneti fokus na druženje, izlazak sa prijateljima i uživanje u životu.

Mlad Mesec u Lavu snažno će utiicati na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

LAV

Pred vama je odličan period za donošenje ličnih odluka. Iako su mnoge planete retrogradne, sutra imate šansu da promenite svoj život na bolje.

STRELAC

Odličan period za planiranje putovanja. Takođe, možete da usvojite novu životnu filozofiju koja će vam promeniti pogled na svet. Mnogi Strelčevi će iskoristiti ovaj period i za obrazovanje.

OVAN

Lep period za ljubav i nova poznanstva. Ukoliko planirate proširenje porodice, sutra je dan kada možete da počnete da radite na tome. Kreativnost će biti naglašena.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Najtačniji nedeljni horoskop od 14. do 21. avgusta! Blizanci na ivici ludila, Vage gube konce na poslu, a evo ko ne može da živi od poziva iz prošlosti

sledeća vest

Detaljnije