SRBIN IZ PROKUPLJA JE NAJMLAĐI VINETU NA SVETU: Glumi čuvenog poglavicu i mašta da dovede filmadžije u Đavolju varoš! (FOTO, VIDEO)

srbin-iz-prokuplja-je-najmladji-vinetu-na-svetu:-glumi-cuvenog-poglavicu-i-masta-da-dovede-filmadzije-u-djavolju-varos!-(foto,-video)

Pored legendarnog Gojka Mitića, Srbija može da se pohvali da ima još jednog Vinetua. Njegovo ime je Ivica Zdravković iz Prokuplja. Kako je naveo u intervjuu , oduvek je voleo da gleda filmove, pri čemu je postao glumac.

“Učio sam, ali su mene više vukli filmovi, jer preko puta tatkove škole je bio bioskop i onda sam skoro svaki dan bio u bioskopu, gledao filmove sa Džonijem Vajsmilerom, “Tarzana”, i Brus Lijem. Znači, ja sam gledao filmove i ta vatra u meni počela je da gori u meni sve više i više”, rekao je Ivica Zdravković za emisiju “Šarenica”.

Danas je uspešan glumac u Nemačkoj gde živi i glumi Vinetua. Nije bilo lako doći do te uloge. Godinama je trenirao i sa divljim životinjama kako bi uneo poverenje i navikao na kamere i publiku.

“Opet su to divlje životinje, iako su one pitome. Divlja životinja mora da se respektuje. Ja sam spavao pored vuka, živeo sam gde ga drže, jeli smo jedan pored drugoga. Bili smo kao da smo familija, drugari”, rekao je Ivica.

On svakodnevno vežba jahanje, a na konjima je izvodio vratolomije.

“Mi smo galopirali kroz vatru”, prisetio je Ivica jedne situacije.

Želja mu je da glumi u domaćim filmovima, a želja mu je da okupi sve statiste iz bivše Jugoslavije koji su igrali u seriji “Vinetu” koja se snimala na ovim prostorima.

PROČITAJTE VIŠE:

SKANDAL U JEDNOJ OD NAJBOGATIJIH ZEMALJA EU: Više od 20 bivših džihadista radi sa decom u javnim ustanovama!

“NA SVETU GORU ULAZIM SA MIHAILOM”: Glumac Mikica Petronijević krenuo u hodočašće do Hilandara sa sinom koji boluje od autizma! (FOTO)

SRAMOTNO! Izrael bombama srušio 3. najstariju pravoslavnu crkvu na svetu, 16 ljudi ubijeno! (VIDEO)

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen RTS

Detaljnije