Sajam zapošljavanja Back2Serbia 7-8 jun 2012

Saopštenje za javnost – Sajam zapošljavanja Back2Serbia

Dana 7. i 8. juna 2012. godine u Beogradu u hotelu Moskva održaće se jedinstveni sajam zapošljavanja u Srbiji pod nazivom Back2Serbia namenjen svim našim državljanima koji su živeli u inostranstvu, kao i onima koji su u zemlji i traže nove izazove u razvoju svoje karijere.
Glavni cilj sajma je da privuče mlade ljude sa međunarodnim obrazovanjem i profesionalnim iskustvom voljnim da se vrate u Srbiju i da im kroz kontakt sa kompanijama na dvodnevnom sajmu bude omogućena prilika da pronađu zaposlenje u svojoj zemlji.
Sajam ima generalnu podršku Ministarstva vera i dijaspore, Ministarstva spoljnih poslova, Nacionalne službe za zapošljavanje, organizacije OSSI i agencije SIEPA, dok je edukativni partner sajma IT akademija. Zlatni sponzor sajma je Microsoft Development Centar Srbija, dok su među ostalim sponzorima kompanije Messer Tehnogas, NIS i HR Solution. Medijski sponzori su Poslovi.infostud.com, Klikdoposla.com, Poslovi.rs.
Pored mladih iz dijaspore, svi studenti i ljudi iz Srbije koji su u potrazi za poslom mogu posetiti ovaj sajam. Očekujemo Vas!
Za dodatne informacije o sajmu posetite sajt www.b ack2serbia.com.