Sablasna atmosfera na Artur Ešu ne smeta Noletu, ima i novosti (FOTO, VIDEO)

Novak Đoković je stigao u Sjedinjene Američke Države, gde će učestvovati na dva turnira, uključujući i US Open, a nije mu dugo trebalo da se prihvati reketa i istrči na teren.

Prilično sablasno ovih dana izgleda “Bili Džin King nacionalni teniski centar, što je potvrdio i Noletov trener Goran Ivanišević, koji je, prateći najboljeg tenisera sveta, stigao zajedno sa Đokovićevim fizioterapeutom Ulisesom Badiom i portparolom Edoardom Artaldijem.

Bez prisustva publike na tribinama, a tamo je neće biti ni tokom samih nadmetanja, Nole je u apsolutnoj tišini njujorškog teniskog kompleksa izašao na igralište centralnog terena i odmah se posvetio treningu, posle laganog zagrevanja:

Sve je to krišom snimio Tom Hil, trener grčke teniserke Marije Sakari.

Deo snimka je objavio potom na Instagramu, uz komentar: “Novak i lagani udarci, na Artur Eš stadionu… Neverovatno je vratiti se”.

Novak će igrati i u dublu, evo sa kim

Prvi turnir biće odigran na kompleksu Flešing Medouza od 22. do 28. avgusta, nakon čega sledi „US Open“, koji počinje 31. avgusta. Oba turnira biće odigrana bez prisustva publike, a Đoković će osim u singlu, nastupati na ovim turnirima i u dublu.

Naravno, to mu nije prioritet već više kao prilika za ulazak u formu i održavanje tonusa mišića. Zanimljivo je da će mu dubl partner biti srpski igrač Filip Krajinović. Njih dvojica su odradili trening u Njujorku i to podelili sa fanovima.

Podsetimo, masters u Sinsinatiju – neće biti odigran u tom gradu, već u Njujorku i to od 22. avgusta, a 31. dana ovog meseca na istom mestu počeće i US Open, grend slem koji je Novak Đoković osvajao u tri navrata, najpre 2011, potom 2015. i 2018. godine.

Nastavi sa čitanjem

Izvor

Blic, Telegraf
Original Article