Ovo su najsmireniji horoskopski znaci! Proverite da li ste među njima

ovo-su-najsmireniji-horoskopski-znaci!-proverite-da-li-ste-medju-njima
Nekoliko horoskopskih znakova imponuje svojom mirnoćom i staloženošću, čak i u napetim situacijama.

Ovo su četiri horoskopska znaka koje odlikuje smirenost. Oni imaju odlične veštine za upravljanje teškim situacijama.

Blizanci

Pošto su Blizanci neverovatno društveni, znaju kako da se nose sa različitim ljudima i situacijama.

Oni se ne znoje kada stvari krenu po zlu, ali su svesni i proaktivni kada je u pitanju upravljanje teškim ljudima ili situacijama.

Foto: Shuterstock

 

Vaga

Baš kao i Blizanci, Vage su veoma društvene. Imaju puno prijatelja i dobro procenjuju karakter. Kada upoznaju nekoga, odmah mogu da procene njegove snage i slabosti.

Takve veštine im omogućavaju da se lako nose sa teškim situacijama.

Škorpija

Škorpije su uvek svesne svog okruženja, čak i u svakodnevnom životu. Nikada ne spuštaju štit i zato su, kad god se nađu u teškoj situaciji, spremni za takvu situaciju.

Pošto uvek posmatraju ljude, skloni su da pokupe mnogo veština od različitih ljudi što ih osposobljava da se nose sa krizom.

Foto: Shuterstock

 

Strelac

Strelčevi nastoje da ostanu mirni i pribrani usred krize. Ne dozvoljavaju da ih teška situacija porazi i brzo razmišljaju u trenutku.

Oni su odlučni, bistre glave i fokusirani.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Uposlite vašeg partnera i oporavite leđa! Primenite ovo zajedničko istezanje i odmah ćete se preporoditi (VIDEO)

sledeća vest

Detaljnije