Ljubavni horoskop do 23. septembra! Ovnovi i Lavovi su na sedmom nebu, a ovaj znak će potražiti bivšu ljubav

ljubavni-horoskop-do-23.-septembra!-ovnovi-i-lavovi-su-na-sedmom-nebu,-a-ovaj-znak-ce-potraziti-bivsu-ljubav
Za Device je moguće da će se vratiti nekome s kim su raskinuli vezu, ili obnoviti kontakt sa nekim iz njihove prošlosti…

OVAN

Osećaćete da ste u svom elementu, sve će vam savršeno odgovarati i pogodovati tome da se pokažete u najboljem svetlu. Bićete vrlo raspoloženi za ljubav, bilo da ste već u vezi ili u potrazi za ljubavlju, ovo je period u kome je lako možete naći.

BIK

Moguće je da nađete ljubav, ali samo ako otputujete, ili možda uspostavite kontakt sa nekim ko je daleko. Pre svega će vas interesovati osobe koje dolaze iz drugih kultura, ili barem osobe koje pretstavljaju neki intelektualni autoritet.

BLIZANCI

Primetićete da vam raspoloženje nije na nivou na kome ste navikli da bude u poslednje vreme. Izgubili ste razdraganost i ljupkost koja je druge privlačila ka vama i moguće je da zbog toga trpite i u sferi ljubavi.

RAK

Izgleda da ćete u narednom periodu biti usmereni na porodicu i ljude s kojima ste već bliski. Zbog toga neće biti mnogo šansi da nađete novu ljubav; ali ako ste već u vezi ili braku, uživaćete u harmoniji svoje veze i bliskosti sa izabranom osobom u okviru svog doma.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Vreme kada sokovi bujaju, a Sunce sija jako i toplo, je posebno inspirativno za Lavove koji su Sunčeva deca i slave život. Kompletna atmosfera će razbuktati vaša osećanja i uticati na to da se zaljubite u nekoga.

DEVICA

Nemojte očekivati posebno bitna dešavanja u ovoj sferi. Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste raskinuli vezu, ili obnoviti kontakt sa nekim iz svoje prošlosti. Ipak najverovatnije je da će sve ostati onako kako već jeste bez ikakve bitne promene.

VAGA

U narednom periodu ćete više od svega drugog, biti zainteresovani za to da ostvarite fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. Strast i erotika će biti u centru vašeg interesa, ali i sve drugo što prija čulima i pretstavlja neku vrstu uživanja.

ŠKORPIJA

Naredne nedelje ćete imati potrebu se potrudite oko svog izgleda, što niste često činili u poslednje vreme. Moguće je da će ovaj nagon biti izazvan nekim koga srećete svakodnevno, a ko će vas zainteresovati ili vas već interesuje.

Foto: Freepik.com

 

STRELAC

Bićete vrlo duhoviti, koketni i ljupki u komunikaciji, zbog čega možete lako zainteresovati nekoga za sebe bez ikakvog fizičkog kontakta ili ličnog poznanstva sa tom osobom. Zbog toga je ovo pogodan period za traženje ljubavi na društvenim mrežama.

JARAC

Ovo je doba godine u kome ćete doživeti znatan napredak u sferi odnosa, jer su planete ljubavi i erotike u harmoničnom odnosu. Ovo posebno važi za one koji su u podznaku Jarčevi, jer će imati više prilike za romansu i flert.

VODOLIJA

U narednom periodu lako možete naći ljubav u većem društvu. Najbitnije je da se krećete među ljudima i stvarate poznanstva, i ljubav će se desiti. Može se čak dogoditi da razvijete romantična osećanja za nekog iz kruga vaših prijatelja.

RIBE

Naredne nedelje ćete biti introspektivni, a vaša udubljenost u sebe će ostaviti malo prostora za bilo kakav romantični kontakt ili događaj. Jednostavno nećete delovati pristupačno tako udubljeni u svoje misli i skoncentrisani na sebe, pa vam niko neće ni prići.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovi znaci nemaju sreće u ljubavi! Najgori su u zavođenju

sledeća vest

Detaljnije