Najtačniji nedeljni horoskop od 18. do 25. septembra! Bikovi spremni na poslovne rizike, Vage u velikim ljubavnim planovima

najtacniji-nedeljni-horoskop-od-18-do-25.-septembra!-bikovi-spremni-na-poslovne-rizike,-vage-u-velikim-ljubavnim-planovima
Horoskopski znaci će imati veoma zanimljivu nedelju praćenu poslovnim, zdravstvenim, ali i ljubavnim rolerkosterom.

OVAN

Posao – Vi želite da doprinesete na više strana, pa ste često iscrpljeni. Rasipate energiju i na bespotrebne stvari. Merkur u lošim aspektima usloviće ćeste konflikte na poslu. Bićete brzopleti i usled nerazmišljanja ćete praviti greške.

Ljubav – Uveliko planirate susrte sa jednom osobom sa kojom se dopisujete. Ovo je dobar period za rešavanje problema sa osobama koje volite. Poradite na svojoj komunikaciji i ne brzajte sa zaključcima. Veoma ste nestrpljivi!

Zdravlje – Umor.

BIK

Posao – Kombinacija planeta u vašem znaku uslovila je potrebu da se menjate. Teško vam je jer vas ne drži mesto i želite sve da promenite. Napravićete drastičan korak, ne samo kada je u pitanju posao, nego i celokupne navike. Spremni ste da rizikujete iako to nije toliko karakteristično za vas.

Ljubav – U fazi ste kada vam prija bilo kakva komunikacija sa osobom do koje vam je stalo. Međutim, pojačane tenzije čine svoje. Non stop menjate mišljenje i partner povremeno ne može da vas prepozna.

Zdravlje – Osetljivo.

BLIZANCI

Posao – Postali ste veoma nestrpljivi, pa često govorite ono što ne mislite. Dva puta razmislite pre nego što donesete odluku koja vam u momentu može delovati ispravna, a ustvari je ishitrena. Gubićete strpljenje tokom narednih dana na poslu.

Ljubav – Iako lako ulazite u flert, odnosi u ljubavi nisu laki. Veoma su zategnuti i partner ima velike zahteve. Često se prepirete oko finansija, što dovodi do tenzija.

Zdravlje – Stres.

RAK

Posao – Pred vama je stresna nedelja. Biće dosta nerazumevanja između vas i saradnika. Očekujte da ćete ulagati duplo vipe truda za najobičnije stvari. Ovo je test izdržljivosti za vas.

Ljubav – Emotivni odnosi kod vas dosta trpe zbog posla. Preopterećeni ste, pa ne znate gde ćete pre. Partner vas najbolje ne razume, pa je najbolje da ne ulazite u rasprave.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

Posao – Sledi vam dosta problema oko posla. Očekuju vas iznenadni šokovi i preokreti. Ništa zapravo neće biti onako kako ste zamislili. Pripremite se za promene planova i novi period. Moguća je promana radnog mesta.

Ljubav – Dolazi do kulminacije odnosa u ljubavi, jer ćete imati minimum strpljenja za partnera. Ova nedelja je kritična i probajte da iznegnete svađe.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

DEVICA

Posao – Nemate više strpljenja za bilo kakve situacije na poslu. Nedelja koja je pred vama donosi vam pojačanu nervozu i tenzije zbog nesporazume u komunikaciji. Imaćete nesporazume sa Ovnovima i Blizancima.

Ljubav – Verovatno ste idealizovali partnera i sada je vreme da realno sagledate situaciju. To će vam teško pasti, ali je svakako vreme da budete realniji.

Zdravlje – Glavobolja.

VAGA

Posao – Imaćete manje nesporazume u komunikaciji narednih dana. Usled brzopletosti i želje da što pre završite obaveze bićete prinuđeni da grešite. Probajte da usporite. Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav – Imate velike planove u ljubavi, ali zasad je sve na dogovorima. Ovo je doba prilika da razgovarate sa partnerom o problemima koji vas muče. Ako ste slobodni, jedna Vodolija će vam se udvarati.

Zdrvlje- Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Funkcionišete sa manjkom energije i zbog toga ste usporeni. Već razmišljate o dužem odmoru. Nećete trpeti bilo kakav pritisak i kritike i zbog toga ćete biti spremni da uđete u raspravu.

Ljubav – Skloni ste donošenju iznenadih odluka, pa nije isključeno da ćete osetiti potrebu da se distancirate od partnera. Ukoliko ste slobodni, očekujte pojačana javljanja preko društvenih mreža.

Zdravlje – Umor.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

Posao – Primetićete kako ste mnogo bolje organizovani na poslu. Imaćete priliku da pomognete drugima, a oni će ceniti vaše mišljenje. Ovo je nedelje povoljnih poslovnih rizika.

Ljubav – Mnogo toga vam se dešava na emotivnom planu. Pojedini Strelčevi razmišljaće o proširenju porodice. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u romansu. Iznenadni preokreti u ljubavi!

Zdravlje – Stabilno.

JARAC

Posao – Nastojite da ostanete optimistični na poslu. Vedar duh vas neće napustiti, tako da nedelja na poslu i neće biti teška. Brige oko finansija su i dalje tu, ali treba da budete štedljivi.

Ljubav – Sledi vam emotivno zahlađenje. Prilično ste se udaljili od partnera, jer prolazite kroz proces promena. Bilo bi najbolje da ne donosite sada neku drastičnu odluku. Iznenadiće vas javljanja nekih osoba preko interneta.

Zdravlje – Poboljšajte ishranu.

VODOLIJA

Posao – Ne znate ni kako da opišete kroz kakav period prolazite. Sve se menja, a i vi sami. Očekujte velike promene na poslu, pa možda i promenu profesionalnog usmerenja. Mnogi vaši planovi su otišli u potpuno drugačijem pravcu, a uvidećete da je to bilo sudbinski.

Ljubav – I u ljubavi prolazite kroz krizu. Imaćete učestale rasprave, jer gubite strpljenje. Prolazite kroz fazu koju niko ne može da razume, pa probajte da budete strpljiviji.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Nedelja koja je pred vama donosi vam pojačanu komunikaciju. Imaćete par neprijatnih razgovora koji vam se neće dopasti. Skloni ste donošenju radikalnih odluka, jer se ne osećate najbolje zbog pravca u kom je krenula situacija na poslu.

Ljubav – Jedna osoba vas opterećuje svojim finansijskim problemima. To vam dodatno stvara pritisak. Ukoliko partner bude insistirao da se objašnjavate, samo će se odnos dodatno pogoršati.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovo su najsmireniji horoskopski znaci! Proverite da li ste među njima

sledeća vest

Detaljnije