Obracam Vam sa Molbom za pomoc !

Rec je o mojoj cerki Uni Miljus-visestruko nagradjivanoj ucenici Muzicke skole „Kosta Manojlovic“(instrument-klavir/ klasa ;Ivana Todorovic) ,koja pohadja tek drugi razred muzicke skole,a vec ima ostvarene brojne uspehe,kao i medalju Prvog mesta u Republici u kategoriji juniora pianista.
Da Vam ne bih nabrajala sva ucesca i prva mesta-mozete je pogledati i poslusati na Youtube – UNA MILJUS( Republicko takmicenje,Medjunarodni festival,Koncert u SKC….).
Una je rodjena 30.06.2005. godine u Novom Sadu. Zivi od 1.godine zivota u Beogradu sa sestrom i majkom.Dete je razvedenih roditelja i proizvod ogromnog truda,rada,ljubavi i zalaganja samohrane majke. Pohadja Osnovnu skolu „Majka Jugovica“ u Zemunu,drugi je razred i bez lazne skromnosti najbolji je djak u razredu.
19.Novembra 2013. godine,Una je dobila poziv da ucestvuje na reprezentativnom naticanju i smotri mladih talenata,koje ce se odrzati u Italiji u mestu Goricija-u trajanju od 10 kalendarskih dana.
Kako su put,smestaj,pripreme veoma finansijski zahtevni,a Drzava snosi troskove samo ucesca- Ja Vam ovim putem urucujem MOLBU ZA POMOC talentovanom detetu !
Po mojoj specifikaciji troskova ceo aranzman ce stajati oko 3.000,00 evra.(za dete,majku i profesorku)
Ja bih Vam bila zahvala,kao i Vasoj firmi na svakoj,pa i najmanjoj pomoci.

Uzevsi u obzir da sam po profesiji PR Manager,licno cu se potruditi da na svakom Uninom nastupu,kao i u daljem napredku i gradjenju karijere pominjemo Vase ime,kao i ime Vase firme.

Unapred zahvalni,
Una i Jelena Miljus