Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 23. septembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

novac-stize-za-4-horoskopska-znaka!-evo-ko-ce-dobiti-pare-do-23.-septembra,-a-jedan-znak-treba-da-igra-igre-na-srecu
Merkur je krenuo napred, pa je planetarna situacija znatno lakša na svim poljima. Astrolozi smatraju da će pojedini znakovi imati sreće kada je novac u pitanju, pa će uspeti da zarade.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više para nego ostali.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 23. septembra, među njima su znakovi: Lavovi, Device, Blizanci i Rakovi.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Sunce u Devici daje vam priliku bolje da organizujete posao i zaradite više nego u prethodnom periodu. Devica može da vam bude odličan partner za zaradu novca.

DEVICA

Merkur je krenuo napred, pa pravite bolje procene i ulaganja. Venera u Lavu donosi vam mogućnost da zaradite dodatni novac na osnovu posla za koji nećete biti prijavljeni ali ćete uspeti da profitirate. Odličan period za sve Device koje rade u raznim organizacijama.

BLIZANCI

Konačno će i vama da se popravi finansijska situacija! Imaćete velikog uspeha ako se bavite nekretninama.

RAK

Imaćete nove pregovore o visini vaših primanja. Pošto ćete imati uspeha, možete da očekujete povišicu. Osim toga, od Lava ćete dobiti vredan poklon.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Vaga.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovo su najneverniji horoskopski znakovi! Mogu da žive dvostruki život

sledeća vest

Detaljnije