Dnevni horoskop za subotu 16. septembar! Devica će imati priliku da uđe u vezu, Lavovi će imati dobre prilike za ljubav, a evo ko će upoznati nekog novog

dnevni-horoskop-za-subotu-16.-septembar!-devica-ce-imati-priliku-da-udje-u-vezu,-lavovi-ce-imati-dobre-prilike-za-ljubav,-a-evo-ko-ce-upoznati-nekog-novog
Strelčevi će imati priliku da upoznaju zanimljive osobe, od kojih će ih bar jedna privući.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Neprijatno ćete iznenaditi voljenu osobu. Možete napraviti ozbiljan problem u odnosu. POSAO: Bićete vrlo aktivni i možete prevideti neke bitne stvari. ZDRAVLJE: Imaćete višak energije.

BIK

LJUBAV: Kontakt sa simpatičnom mlađom osobom koja će vam se dopasti ili dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogućnost da nađete ljubav ili barem priliku za romansu na nekom mestu zabave. POSAO: Promene procesa rada ili kadrovske promene. Problem sa podređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ovaj period nije povoljan za ljubav jer vam više odgovara da budete sami. POSAO: Želećete da radite nešto što vam dozvoljava da realizujete svoje ideje. ZDRAVLJE: Povrede na radu.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Pošto ste se prolepšali, imaćete mnogo bolje prilike za ljubav nego u prethodnom periodu. POSAO: Ovo je povoljno vreme da ostvarite nove poslovne kontakte. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LJUBAV: Spremni ste da uđete u vezu, imaćete ozbiljne namere. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o partnerskom poslu i trenutak je vrlo povoljan za sklapanje dogovora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Vaša osećanja će se probuditi prema nekom iz kruga prijatelja. POSAO: Pružiće vam se dobra prilika u karijeri, pogotovo ako radite u okviru grupa i asocijacija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje žive u inostranstvu ili su stranog porekla. POSAO: Moguća veća promena u ovoj sferi, možda i nov posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate simpatične osobe, od kojih će vas bar jedna privući. POSAO: Dobit od partnerskog posla i sklopljen ugovor. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Previše dešavanja će uneti nervozu u vaš odnos i lako može doći do svađe. Nemojte se brecati na partnera. POSAO: Raskid ugovora i propali planovi. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete više prilika u ljubavi, a to može da bude i problem ako vam je teško da se odlučite. POSAO: Problemi u radu sa strancima ili radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RIBE

LJUBAV: Dolazićete u kontakt sa osobama koje su vrlo otvorene za ljubav, pa će vam biti lako da ih osvojite. POSAO: Možete dobiti priliku da promenite posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Detaljnije