Neprestano u mislima dobrih Đukića

Za samohranu majku Slađanu Stanković prognanicu sa Kosmeta, nastanjenu u Leskovcu je i proteklih dana stigla redovna mesečna pomoć humanih Đukića iz Melburna od 150 dolara, nakon što je doputovala iz sidnejske Redakcije „Vesti“.

– Kada nemate nikakav posao, a samim tim ni primanja zbog kojih bismo se koliko-toliko Kristijan i ja osećali sigurnim, onda i sami možete da zaključite koliko nam je pomoć plemenitih Đukića dragocena i jedina sigurnost da nećemo gladovati, kao i to da ćemo imati dovoljno da pokrijemo račune. Nikada nećemo moći dovoljno da im se zahvalimo na tome. Oni su naši anđeli čuvari i nadamo se da će im dobri Bog stostruko vratiti. Iako ih nikada nismo upoznali, iskreno se nadam da će se jednom ukazati i ta prilika – rekla je Slađana Stanković, dodavši:

– Sve ostalo je isto kod nas. Samo po Kristijanu vidim da vreme neumoljivo prolazi. Završio je i sedmi razred Osnovne škole i već je pravi momčić, pa su sad i prohtevi veći, ali on dobro zna kakve su naše mogućnosti i ne traži mnogo. Svaki dinar od naših dobrotvora trudimo se da pametno utrošimo i to nas održava sve ovo vreme. Stalno zaposlenje mi je jedina muka koju ne mogu da rešim.

POZIV DONATORIMA: Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Чланак Neprestano u mislima dobrih Đukića се појављује прво на Vesti online.

Original Article