Dnevni horoskop za ponedeljak 18. septembar! Ovnovima je ovo dan za promene, Lavovi dobijaju srećne vesti, a Device sa uspehom u timskom radu

dnevni-horoskop-za-ponedeljak-18.-septembar!-ovnovima-je-ovo-dan-za-promene,-lavovi-dobijaju-srecne-vesti,-a-device-sa-uspehom-u-timskom-radu
Početak nove sedmice biće obećavajući za većinu horoskopskih znakova, ali ipak će Škorpije blistati na svim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Ovo je dan kada bi se mogla desiti definitivna promena, nabolje ili nagore. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK

LJUBAV: Moguća je nova romansa i ljubavni sastanak. Ipak, nećete biti raspoloženi za ozbiljno obavezivanje. POSAO: Problemi sa autoritetom. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje i komunikativnost imaće pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Povećan apetit.

RAK

LJUBAV: Nećete se najbolje slagati sa drugima, pa ni sa partnerom. Najbolje je da se nakratko distancirate. POSAO: Bićete vrlo kreativni u radu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Srećne vesti i pozitivni događaji. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Povoljan dan za umetnike. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili totalno van vaše lige. POSAO: Imaćete uspeha u timu, povoljan dan za kreativce. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa izabranom osobom. POSAO: Radićete nešto u čemu ćete uživati. Uspeh u kreativnim zanimanjima i onim vezanim za lepotu. ZDRAVLJE: Upala bešike.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sigurno ćete biti zaljubljeni, ali ćete i sumnjati u vernost ili iskrenost osobe koju volite. POSAO: Pozitivna dešavanja ili promena u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: freepik

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Bićete na mukama jer će vam se dopasti više od jedne osobe, a to važi i za one koji su već u vezi. POSAO: Radikalna promena u sopstvenom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema u odnosu zbog tajne simpatije. POSAO: Napravićete promenu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Ukočenost ili sportska povreda.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete okupirani nekim drugim stvarima, ali ako ste već u vezi, pozabavićete se problemima koji će iskrsnuti. POSAO: Raskid ugovora ili dogovora. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete društveni i okruženi privlačnim osobama, ali želećete da ostanete slobodni. POSAO: Ako nešto pokušavate da prodate, danas imate dobre šanse. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Najtačniji nedeljni horoskop od 18. do 25. septembra! Bikovi spremni na poslovne rizike, Vage u velikim ljubavnim planovima

sledeća vest

Detaljnije