NAJ VOLJENIJA ŽENA 21 VEKA

ŽENE KOJE SU SVOJIM RADOM DOPRINELE BOLJITKU DRUŠTVA

Tradicionalna manifestacija NAJŽENA XXl okuplja uspešne žene koje su svojim radom ostvarile najbolje rezultate i doprinos i boljitak društvu. Svaka od njih, u svom krugu delovanja i različitim oblastima, pokazala je požrtvovanost, profesionalnost i  uspeh. Manifestacija NAJŽENA XXl veka već dugi niz godina unazad nagrađuje pripadnice lepšeg pola za svoj uspeh i ostvarenja a mladim damama koje teže ka uspehu daje vetar u leđa i naglašava da za rad i trud uvek sledi nagrada.

NAJŽENA XXI VEKA

Neke od dobitnica nagrada najvoljenije žene dvadeset prvog veka na prošlogodišnjoj dodeli nagrada u Belom Dvoru u Beogradu bile su Neda Ukraden – estradna umetnica, Jovana jakovljev Trivan – izvršni direktor preduzeća Nopal Lux,  Ana Bekuta – estradna umetnica, Tamara Vesna – direktor Srpke Televizije iz Amerike, Mira Banjac – glumica, Jasmina Trumbetaš – soprano, Vesna Šalović – Predsednica opštine Surčin i mnoge druge uspešne žene.

neda-ukraden
Neda Ukraden
Jovana Jakovljev Trivan
Jovana Jakovljev Trivan
najzena 21 veka
Ana Bekuta
Tamara Vesna NajZena XXl veka
Tamara Vesna
mira-banjac
Mira Banjac
vesna-salovic
Vesna Salović

Organizatori, Slađana Obradović Petrović i agencija Airli Nivo+, koji nagrađuju najuspešnije žene iz Srbije i dijaspore imaju za cilj da široj javnosti predstavi naše najuspešnije, najpoštovanije i najvoljenije žene iz sveta prirede, medija, medicine, turizma, kulture i drugih oblasti. Ovogodišnji događaj zakazan je za 18 novembar a kako je bilo na prošlogodišnjem pogledajte u video prilogu.

 

posetite kategoriju događaji na linku http://srpskatelevizija.com/category/dogadaji-i-desavanja/