Mars ulazi u Škorpiju! Moćan astro period – tajne, manipulacije i razotkrivanje

mars-ulazi-u-skorpiju!-mocan-astro-period-–-tajne,-manipulacije-i-razotkrivanje
Mars, planeta akcije, menja znak 12. oktobra i ulazi u magnetičnu Škorpiju, gde će doneti velike promene za sve znakove, a posebno za Bikove, Lavove, Vodolije i Škorpije.

Ovaj tranzit je kao okretanje točkića na peći, nadopunjavanje kolektivne snage volje i odlučnosti. Ovaj tranzit izoštrava vašu sposobnost preciznog delovanja, što ga čini odličnim vremenom za duboke istrage.

Istraživanje psihe

Bilo da kopate po složenom projektu ili istražujete skrivene uglove svoje psihe, Mars u Škorpiji pruža fokus potreban da biste došli do dna stvari. Ali pazite – ovaj intenzivan nagon dolazi sa sopstvenim izazovima.

Energija Marsa u Škorpiji može se manifestovati kao previše tajanstvena, podstičući manipulativne tendencije ili kao opsesivno fokusirana na jedan cilj ili ideju. Iako je dubina fokusa jedna od prednosti ovog tranzita, ona takođe može biti njegova Ahilova peta ako se pažljivo ne upravlja. Vožnja na talasu ovog Marsa u tranzitu Škorpije je poput ronjenja duboko u okean intenzivne energije i transformativnih iskustava.

Foto: Shutterstock

 

Moćan period za jačenje odlučnosti

Razmislite o aktivnostima koje se oslanjaju na Škorpionovu istraživačku i intenzivnu prirodu da bi se sinhronizovale sa ovom vibracijom.  Uzbuđenje rešavanja zagonetki rezoniraće sa energijom ovog tranzita. Ako ste više u intelektualnim aktivnostima, ovo je odličan trenutak za duboko istraživanje. Bilo da se radi o ličnom projektu ili akademskom istraživanju, sada je vreme da kopamo duboko.

Poseta istorijskim mestima takođe može biti neverovatno obogaćena, nudeći uvid u misterije prošlosti.

Prihvatite ovaj tranzit Marsa u Škorpiji kao moćan period za jačanje vaše odlučnosti i omogućavanje otvorenosti prema potencijalno transformativnim iskustvima. Vreme je da kopate duboko u svet oko sebe i u sebi. Iskoristite ovu energiju mudro kako biste postali nova osoba.

Astrološki aspekat Marsa u Škorpiji najviše će prijati Rakovima i Ribama, dok će znakovi kao što su Lavovi, Vodolije i Bikovi imati komplikacije u narednom periodu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ljubavni horoskop do 7. oktobra! Bikovi planiraju romantično putovanje, Lavovima stižu primamljive ponude, a evo kome sledi veza na daljinu

sledeća vest

Detaljnije