Dnevni horoskop za utorak 3. oktobar! Devicama tajne ugrožavaju vezu, Škorpijama uspeh u poslu, a evo ko treba da pazi na zdravlje

dnevni-horoskop-za-utorak-3.-oktobar!-devicama-tajne-ugrozavaju-vezu,-skorpijama-uspeh-u-poslu,-a-evo-ko-treba-da-pazi-na-zdravlje
Većina horoskopskih znakova, a među njima i Ovnovi, Blizanci i Lavovi, treba da obrate pažnju na zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, a ne toliko za ozbiljnu vezu. POSAO: Sreća ili uspeh u poslovima koji su u vezi sa institucijama. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Imaćete priliku za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Oni koji se bave kreativnim radom i umetnošću biće izuzetno inspirisani. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Poradite na otvorenoj komunikaciji. Nejasnoće i nesporazumi mogli bi da vam pokvare prilike za ljubav. POSAO: Uvećan obim posla, ali i apatija. ZDRAVLJE: Alergije.

RAK

LJUBAV: Bićete zainteresovani za stvaranje porodice, što može dovesti do razgovora o budućnosti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti manju novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: U povoljnom ste periodu za ljubav. POSAO: Dan će biti vrlo naporan, pun obaveza i velikih očekivanja, a vi možda nećete imati energije da ih ispunite. ZDRAVLJE: Loše.

DEVICA

LJUBAV: Bićete neiskreni prema partneru ili obrnuto. Neke tajne će izaći na videlo, što vam može ugroziti vezu. POSAO: Manji uspeh onima koji se bave turizmom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Bićete otvoreniji i prodorniji nego inače, ali mnogo manje od onog što je potrebno za harmoniju. POSAO: Okupiraće vas privatni biznis ili nekretnine. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga ko će vas fascinirati. Pogotovo su vam privlačne osobe koje su poznate. POSAO: Uspeh u svakoj vrsti partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti sposobni da realno sagledate ljude oko sebe, zbog čega možete napraviti pogrešan izbor u ljubavi. POSAO: Trend je pozitivan i to će se nastaviti. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ne poznajete dobro, pa ćete ga možda idealizovati. POSAO: Postoji mogućnost da se pojave problemi ako imate sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Biće vam teško da ostvarite harmoniju. Jurićete za uzbuđenjima i privlačiće vas nove ljubavi. POSAO: Prepreke će vas naterati da napravite promene. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE

LJUBAV: Privlačiće vas sve što ima veze sa prošlošću, bilo da je u pitanju stara ljubav ili davni flert. POSAO: Uspeh u oblasti bankarstva i finansija. ZDRAVLJE: Psihički problemi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Trik od 10 sekundi! Terapeut pokazao kako da se najbrže oslobodite glavobolje, gde god da se nalazite (VIDEO)

sledeća vest

Detaljnije