Ljubavni horoskop do 30. septembra! Ovnovima ljubav na poslu, Strelčevi neodoljivi, a evo ko će se zaljubiti u mlađu osobu

ljubavni-horoskop-do-30.-septembra!-ovnovima-ljubav-na-poslu,-strelcevi-neodoljivi,-a-evo-ko-ce-se-zaljubiti-u-mladju-osobu
Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu, koja gradi aspekat sa Marsom iz Vage, što donosi povoljniju nedelju za ljubav.

OVAN

Izgleda da ćete jedva čekati da odete na posao svakog dana, jer će vas tamo čekati neko ko vas inspiriše na ljubav. Zbog toga će vam svaki dan biti uzbudljiv i ništa vam neće biti teško kada je u pitanju obavljanje svakodnevnih obaveza.

BIK

Naredne nedelje postoji velika mogućnost da se zaljubite u nekog ko je mlađi od vas, možda i značajno mlađi. Takođe, može se desiti da vam se dopadnu dve osobe i da ne budete u stanju da se odlučite za samo jednu.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

U narednom periodu ćete sigurno imati prilike da iskusite ljubav. Vaša čula i emocije će se probuditi i možda ćete ući u vezu. Moguće je da će ta veza biti tajna ili će pak biti s nekim ko je daleko i s kim možete imati samo platonsku vezu.

RAK

Iako ste trpeli neke negativne uticaje u vašem ljubavnom životu, primetićete da se sve menja nabolje. Naredne nedelje će to takođe biti izraženo. Lako možete ostvariti značajno poznanstvo ili čak vezu, jer ćete biti potpuno otvoreni za ljubav.

LAV

Kod vas je sve stvar prestiža, pa tako i ljubav i osoba koju birate. Ove nedelje ćete zato birati nekog ko je na neki način poznat, uspešan ili na dobrom glasu. Ako ste već u vezi, možda će vaš partner dobiti izvesno priznanje, što će vam svakako prijati.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Ovo je vreme za ljubav za sve Device, jer sada lako možete naći idealnog partnera za sebe. To će biti neko ko je naglašeno šarmantna i fizički privlačna osoba, a atmosfera opuštenosti i kasnog leta će doprineti lakom uspostavljanju bliskosti.

VAGA

Vi ste u izražavanju ljubavi više mentalni nego fizički tip osobe, ali to će se u ovom periodu promeniti. Fizički kontakt će vam biti jako bitan i bićete u potrazi za tim da doživite nešto fizički intenzivno.

ŠKORPIJA

Izgleda da ćete imati raznovrstan i uzbudljiv društveni život u narednom periodu. Možda ćete gajiti romantična osećanja za nekog iz kruga prijatelja, ali ako i ne, dovoljno će biti da izađete u većem društvu i lako ćete naći priliku za ljubav.

STRELAC

Pred vama je sjajna nedelja u kojoj ćete sigurno doživeti uzbudljive momente i prijatne trenutke sa nekim ko vam se dopada ili čak više različitih simpatičnih osoba. Svi će biti zainteresovani za vas a vi ćete biti savršeno koketni i neodoljivi.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

 Jarčevima će naredna nedelja pružiti šansu da nađu ljubav na nekom mestu zabave ili događaju. Svakako ćete izlaziti više nego inače jer će se prilike same nameštati, a onda će vam biti drago što ste izašli jer ćete doživeti lepe stvari.

VODOLIJA

 I vi ćete doživeti neke pozitivne planetarne uticaje koji će doprineti tome da doživite progres u vašem ljubavnom životu. Lako ćete moći da razrešite bilo kakve probleme u već postojećem odnosu, kroz prijatnu komunikaciju ili čak smeh, kao i da nađete ljubav ako već niste.

RIBE

 Imaćete prilike da upoznate barem jednu zaista posebnu i privlačnu osobu zbog koje će vam srce zaigrati. Vi obično svima prilazite prijateljski i lako vas drugi inspirišu na romantično fantaziranje, što sve onda dodatne raspaljuje vaše emocije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 30. septembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije