Odgovor na astrološko pitanje za „leptirica“

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-„leptirica“
Pozdrav A, ti si Blizanac sa podznakom u Jarcu.

Ako je ovo tačan sat rođenja, emotivni problemi su počeli još u martu 2023. godine jer se menjaš kao osoba. Zapravo, čitav ovaj veliki ciklus Saturnovih promena traje do 2026. godine i sada je na snazi čišćenje nekih osoba kojima nije mesto u tvom životu.

Tokom maja si taklođe imala težak emotivni period, što je uslovilo i hlađenje i emotivne probleme. E sad, pošto vidim da ćeš biti u promenljivom stanju i tokom oktobra i novembra, taj ciklus će zvanično da se završi sa februarom 2024. godine. 

Foto: Shutterstock

 

Obično su ovakvi periodi veliki test za bilo kakve veze. Da si u braku, ovo bi bila velika promena i izazov da odnos potraje, tako da mislim da će on da potraje u tvom životu ako mu tu bude mesto.

Ukoliko pod pritiskom loših perioda ne bude više mesta za njega u tvom životu, tokom 2024. godine će shvatiti da je to tako i trebalo.

Tako da ti savetujem da se prepustiš sudbinskim periodima koji prave velike promene.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Vagu - 3 horoskopska znaka će zasijati u oktobru

sledeća vest

Detaljnije