Ljubavni horoskop do 23. marta! Vagama rodbina ruši ljubavni život, Škorpije opsesivne, a ovaj znak zbog finansijskih briga ne mari za ljubav

ljubavni-horoskop-do-23.-marta!-vagama-rodbina-rusi-ljubavni-zivot,-skorpije-opsesivne,-a-ovaj-znak-zbog-finansijskih-briga-ne-mari-za-ljubav
Ljubavni horoskop do 23. marta! Vagama rodbina ruši ljubavni život, Škorpije opsesivne, a ovaj znak zbog finansijskih briga ne mari za ljubav
Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Ribama gde donosi ljubavna uzbuđenja za Ribe, Rakove i Škorpije. Ova pozicija Venere ne prija Strelčevima, Blizancima i Devicama.

OVAN

Zbog preokupiranosti karijerom ili životnim problemima, nećete imati vremena za ljubav u narednom periodu. Takođe, neraspoloženje će loše uticati na odnos ako ste već u vezi, i bitno je da ne istresate nezadovoljstvo na partnera.

BIK

Od naredne nedelje više nećete biti mnogo usmereni na ljubavni život, ali ćete i dalje biti zainteresovani za uživanje bilo koje vrste. Ako neko želi da vas osvoji, treba da vam priredi nekakvu gozbu za čula, bilo kakvu.

Foto: freepik

 

BLIZANCI

Vaš šarm i privlačnost će od ove nedelje biti na visokom nivou, kao i slatkorečivost. Biće vam krajnje lako da osvojite koga god želite, ali možda to nećete odmah shvatiti i zbog toga propustiti izvesnu priliku.

RAK

Vi doživljavate snažnu krizu u sferi odnosa i to se neće promeniti u narednom periodu. I dalje ćete morati da amortizujete negativne uticaje okolnosti i partnerovog temperamenta. Ako ste sami, možete naleteti na nekoga ko je previše intenzivan, čak i za vas.

LAV

Ulazite u novu fazu u kojoj ćete biti mnogo manje nemirni i mnogo više zainteresovani za stabilnost u ljubavnom životu. Dok vam je u prethodnom periodu druženje bilo bitnije od ljubavi, sada će situacija biti obrnuta.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Imaćete većih problema u ljubavnom životu jer ćete biti blokirani na više nivoa. Biće i dosta negativnih emocija i misli, koje će naštetiti jer će atmosfera u vašem ljubavnom životu i u vezi s njim biti loša, bilo da ste u vezi ili sami.

VAGA 

Mogući su problemi na relaciji roditelji-partner, kao i neki problemi u vezi sa životnom situacijom koji ruše vezu. Ovo definitivno nije povoljan momenat da predstavite izabranu osobu roditeljima ili da započnete zajednički život u istom prostoru sa partnerom.

ŠKORPIJA

Bićete izuzetno stimulisani i seksualni u narednom periodu, čak više nego inače iako ste poznati po velikom apetitu kada je u pitanju fizička intimnost. Moguće je i da razvijete opsesivna ponašanja izazvana jakim strastima.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

 Ako ste sami, bićete razočarani narednom nedeljom, jer vam neće pružiti mnogo kada su prilike za ljubav u pitanju ili samo za zabavu i flert. Ako ste već u vezi, finansijske brige bi mogle da unesu nemir u vaš odnos.

JARAC 

Bićete vrlo negativni i mračni u narednom periodu. To se neće mnogo razlikovati od vašeg trenutnog stanja, ali može se još intenzivirati u danima koji dolaze. Bitno je da vodite računa o tome kako se odnosite prema osobi s kojom ste.

VODOLIJA

U drugoj polovini nedelje ćete procvetati i počeće da se dešavaju pozitivne stvari u ljubavnom životu. Dotad ćete morati da se strpite i da snizite očekivanja jer ne možete da očekujete ništa dobro da se desi, svakako ne ono što želite.

RIBE

Bićete preokupirani nekim životnim problemima, koji će pomračiti vaš ljubavni život. Ljubav vam neće delovati naročito bitno ako ste sami, jer ćete ulagati energiju u druge oblasti. Ako ste već u vezi, očekujte probleme u odnosu.

Ako ste rođeni ovog datuma, stiže vas opasna karma u 2024! Spremite se za finansijsku propast i paklene odnose

sledeća vest

TV

Zašto se Evropa plaši Rusije? U najtežim vremenima Srbija uspeva da zadrži svoju nezavisnost! (VIDEO) Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! (VIDEO) Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Detaljnije