Jeftino telefoniranje iz Nemačke

Samo 8,9 centi košta jedan minut telefoniranja iz Nemačke u Srbiju i Crnu Goru ako se prijavi kod kompanije Startec Global Communications GmbH. Reč je o novoj ponudi poznate nemačke kompanije za telekomunikacije pod nazivom „Startec Premium“, odnosno o takozvanom priselekšen aranžmanu koji korisnicima omogućava da telefoniraju po veoma povoljnim tarifama.

Cena telefoniranja sa SCG manja je više od 60% od cene Dojče telekoma (T-Net Standard Tarif: 24,6 centi/minut), minut sa Bosnom i Hercegovinom putem Startec Premium košta svega 14,9 centi (Dojče telekom- 30,7 centi). Povoljne cene telefoniranja na ovaj način se ostvaruju i za razgovore unutar Nemačke (samo 3,9 centi minut), ali i sa drugim državama. I to nije sve. U ovoj ponudi je još i 50 minuta besplatnog telefoniranja u Nemačkoj (fiksna mreža) svakog meseca. Pretplata je svega 3,99 evra mesečno.
U kompaniji Startec posebno ističu visok kvalitet njihovih telefonskih veza sa SCG – zahvaljujući nedavno u rad puštenojposebnoj direktnoj vezi sa Telekomom Srbija veze sa sagovornicima u Srbiji ostvaruju se odmah i zvuk je kristalno jasan.

Startec Premium može da se koristi sa svakog priključka fiksne mreže Dojče telekoma (standarni priključak) nakon prethodne pismene prijave. Ovakva prijava je neophodna, da bi Startec u ime mušterije mogao da naloži Dojče telekomu automatsko podešavanje priključka na mrežu Startec. Mušterije se ne obavezuju na dugotrajan ugovor. Otkaz je moguć u svako doba. Za podešavanje Dojče telekom obračunava 5,11 evra, koje Startec naravno svim novim mušterijama vraća. Posle prijave i podešavanja svi razgovori (sem gradskih) vode se automatski preko Startec.

Troškovi telefoniranja, zavisno od dogovorene tarifne opcije, obračunavaju se putem normalnog računa Dojče telekom ili se dobija račun direktno od Startec.
Opširne informacije i kupon za prijavljivanje možete da nađete na strani 13 današnjeg izdanja „Vesti“ ili na Internetu, pod njnjnj.startec.info. kao i na telefon: 069 420 971-65 (operateri govore i srpski).